Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar süper çekilişten bişey kazanmışım şimdi geldi ama kargo ücreti 6,90 mış kabul etmedim....iyi yapmışmıyım.

Bende 1 hafta önce bişey kazanmıştım aynı siteden kargo ücreti ödemedim ki site kurallarında kazanılan ödüllerin kargo ücreti süper çekiliş.com a aittir yazıyor. canım sen siteye mesaj at ne olduğunu anlat. kargo ücreti olduğu için kabul etmediğinide anlat. bana kargo görevlisinin oyunuymuş gibi geldi. söyle tekrar göndersinler.

Kız ben hamile olduğum halde kargoda sorun çıkarmı diye kendimi yiyiyordum.Neden mağazadan alıyosun???Ya sorun çıkarsa......Kargoyla isteseydin..

ben istanbulda değildim cnm 10 gündür fln şimdi dedim kargo gelir geri gider problem olmasın dedim ya kendiş kendime bide bana yakın ist. forum oraya yollattım bende eğer bişey derlerse artık dicem hamile bir arkadaşım için başvurdum fln bişey dmezler heralde yaa

mağazaya gideceksen sorun olabilir canım kargo ile alsaydın keşke

offf sıkıntı yaptım şimdi ben napsam yaa ama ordakiler nerden bilcek kampanyanın ayrıntılarını die düşünüyorum kimliğimi gösterip alıcam sonuçta yrn alıyım kesin yazıcam size gelişmeleri bende şimdik stres yaptım hee :44:

inşallah alabilirsin canım yaaa olmadı yeniden kargo ile sipariş verisin nolcak yaa

kızlar lamingodan alınca kargo biza ait oluyo demi? havlular vardı orda 4.90 a kargo ne kadar ki hem havluyu hem kargoyu karşılarmı 10 lira :18:

sen onları 1 ay kadar bekleme canım
valla mail ata ata bi hal olmuştum ben

hadi ya tüh.kış gelir o halde benimki gelene kadar

maoney cluba da bende yüzde 50 ya yetiştim ama geçen cuppy pulpy yi kazanmıştım alamadım migros dan kioksun önünde baya bi mesken tutttum ama fişi vermedi.sinir oldum.bu da öle olmasa bari

prima hediye paketim geldi kızlar...bende en çok tupperlara sevindim..kargocu bey bana soruyor.bizde başvurmak istiyoruz nerden istediniz diye?bende anlattım böyle böyle diye.acıdımda yazık adama inşl yapabilmiştir..

benı arayalı 2 hafta oldu bana nıe gelmedı yha
benm alt kattakı komsumun mınık beebgı var yanlıslıkla ona verp o kullanmasaydı :)

aaa gerçektenmi çok sağol cnm atayım mail.banada saçma geldi zaten

fiş almıyorsun canım bu kodla kazandıüğın ürünü al kasaya git indirim düşücek zaten fiş bu bahar evimde uygulamasında kazanılanlar içindi

primanın kutusunda, 150 tl tutarında indirim falan yazıyor fakat indirim çeki yooook..
priması gelen kızlar, sizlerde var mı ind.çeki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…