Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Prima Kutusundan neler çıkıyor?Evli ya da hamile değilim ama güzel şeyler varsa bende isterem

kızlar limangoya her girişimde (hatta bazen bi girişte birden çok miktarda) çek veriyor bana
7 tl
dün sevgilime bi tişört aldım
güzel şeyler var bakın isterseniz

zehra_ist arkadaşım veronayo sormuş özel mesaj atamıyorum buradan yazdım

Giriş Yap | Facebook

link bu

hergün burada Türkiye de bi tatil yöresinin resmini veriyolar(yukarıdaki linkte) cevabını veranonerede@doluca.com adresine mail atıcan mailin konu kısmına cevabı mailin içine de adını soyadını adresini ve telini yazacan hepsi bu cevabı bulamazsan sayfada veriliyor doluca yada verona diye burdan takip edebilirsin bol şans bugünkü cevap Girne yat limanı-KIBRIS

napolyon bana da
Tekin Acar Cosmetics mağazalarında Givenchy, Rene Furterer ve Herbatint marka ürün alışverişlerinizde kullanabileceğiniz %15 indirim çeki kazandınız. diye mail göndermiş. ben kullanmıycam. isteyen varsa özelden mesaj atsın. kendisine göndereyim. 14 Ağustos’a kadar geçerliymiş.

Son düzenleme:
kızlar limangoya her girişimde (hatta bazen bi girişte birden çok miktarda) çek veriyor bana
7 tl
dün sevgilime bi tişört aldım
güzel şeyler var bakın isterseniz
lınk atarmısın rıca etsem
indirim çekleri annelik rehberim kitapçığının içinde canım.:82:

ne kadarlık alısverste kullanlabılıor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…