Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar kusura bakmayın oy istenmediğini bilmiyordum. Biodermanın sitesinde birisi programla oy basıyo resmen. Şuan birinci olarak görünen kişininde facebooku normal değil takipçileri falan var. Eeee ne olacak şimdi ben hala üçüncüyüm Acaba onları elerler mi?Fikriniz var mı?

Son düzenleme:

umarım elerler ama pek ihtimal veremiyorum ama yine de sen bırakma yarışmayı elerler belki. vereyim ben de sana

oylamalı yarışmaları da hiç adaletli bulmuyorum, mutlaka bir şeyler dönüyor ama bulunamıyor birisi de bulunsun, kazanamasın

Son düzenleme:
Soruları hemen yanıtla, futbol bilgini konuştur. 6 Şubat'ta oynanacak Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçına bilet kazanacak 20 şanslı çift arasına gir!

https://www.facebook.com/teknosa

kızlar aklıma gelen cevaplar şunlar:

0.46: Hakan Şükür

14: Arda Turan'ın forma numarası

50: Şenol Güneş

57: toplam teknik drektör sayısı

Son düzenleme:
slm kızlar

durudan önceki hafta kazanmıştım ürünüm de geldi şimdi kardeşimin hesabından 97100 yaptım eğer sıralamaya girersem aynı adrese tekrar yollar mı ? başka adresle uğraşmak istemiyorum

burdan biri 2 tane kazanmştı aynı adrese gelmişti sanki öyle hatırlıyorum canım bi sorun olcağını sanmıyorum:26::26:

ben durudan 2 tane kazandım fakat farklı adreslere kazandım. aynı adrese gelirmi bilmiyorum.

nescfeden kaç hafta önce kazandım kaç kere söyledim hala gelcek diyolar sinir ettiler beni herkesin gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…