Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya şu duruyu oynayabilen arkadaşlar hayrına bi kerecikte bana oynayın yaa face adres ve şifremi vereyim de olmaz mı :26:

nescfeden kaç hafta önce kazandım kaç kere söyledim hala gelcek diyolar sinir ettiler beni herkesin gelmiş
benimkide daha dün geldi. bugün yarın gelir seninkide merak etme.
ya şu duruyu oynayabilen arkadaşlar hayrına bi kerecikte bana oynayın yaa face adres ve şifremi vereyim de olmaz mı :26:
canım ben oynayayım diyeceğim ama her zaman yüksek tutturamıyorum. şans işi biraz. ben annem ve kendi adıma kazandım. o zamanlar 90 binin üzerinde yapmıştım şimdide eşimden oynuyorum ama 70 bini geçemedim. sen kaç yapıyorsun

benim en fazla yaptıgım 50 bin oldu canımm yaa hiç olmuyor kaç kez oynadımm.şifremi vereyim bi dene olmaz yapamazsanda canın sagolsunn

hafta sonu boş vaktim oldukça oynarım pazartesi kaç puan yaptığımı mesajla yollarım canım.

bugün kardeşime oynadım sana yüksek puan yapıp onun hakkını yakmayım. sana yarın denerim bi ara mesaj at bilgilerini...

sagol canım maviş83 arkadasım sagolsun oynuyacak eger o yapamazsa sana derimm

hafta sonu boş vaktim oldukça oynarım pazartesi kaç puan yaptığımı mesajla yollarım canım.

kızlar çok sagolun ikinizde çok iyisiniz bol bol hediye kazanmnız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…