benimkide daha dün geldi. bugün yarın gelir seninkide merak etme.nescfeden kaç hafta önce kazandım kaç kere söyledim hala gelcek diyolar sinir ettiler beni herkesin gelmiş
canım ben oynayayım diyeceğim ama her zaman yüksek tutturamıyorum. şans işi biraz. ben annem ve kendi adıma kazandım. o zamanlar 90 binin üzerinde yapmıştım şimdide eşimden oynuyorum ama 70 bini geçemedim. sen kaç yapıyorsunya şu duruyu oynayabilen arkadaşlar hayrına bi kerecikte bana oynayın yaa face adres ve şifremi vereyim de olmaz mı :26:
benimkide daha dün geldi. bugün yarın gelir seninkide merak etme.
canım ben oynayayım diyeceğim ama her zaman yüksek tutturamıyorum. şans işi biraz. ben annem ve kendi adıma kazandım. o zamanlar 90 binin üzerinde yapmıştım şimdide eşimden oynuyorum ama 70 bini geçemedim. sen kaç yapıyorsun
benim en fazla yaptıgım 50 bin oldu canımm yaa hiç olmuyor kaç kez oynadımm.şifremi vereyim bi dene olmaz yapamazsanda canın sagolsunn
özelden yolla deneyeyim bakalım
ya şu duruyu oynayabilen arkadaşlar hayrına bi kerecikte bana oynayın yaa face adres ve şifremi vereyim de olmaz mı :26:
bugün kardeşime oynadım sana yüksek puan yapıp onun hakkını yakmayım. sana yarın denerim bi ara mesaj at bilgilerini...
hafta sonu boş vaktim oldukça oynarım pazartesi kaç puan yaptığımı mesajla yollarım canım.
sagol canım maviş83 arkadasım sagolsun oynuyacak eger o yapamazsa sana derimm
kızlar çok sagolun ikinizde çok iyisiniz bol bol hediye kazanmnız dileğiyle
slm kızlar
durudan önceki hafta kazanmıştım ürünüm de geldi şimdi kardeşimin hesabından 97100 yaptım eğer sıralamaya girersem aynı adrese tekrar yollar mı ? başka adresle uğraşmak istemiyorum
ya şu duruyu oynayabilen arkadaşlar hayrına bi kerecikte bana oynayın yaa face adres ve şifremi vereyim de olmaz mı :26:
ben kimyon zencefil cevabını buldum ama yinede emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?