Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben paylaşmıstım sanırım bende kayıtlıydıda dün sonuş. bi tane çek aldım başkasına verdim. neyse nzngkc verdi bi kod sağolsun

kızlar, kadınlar ne ister imkansızı cifle uygulamasına her gün katılıyor musunuz:44:

inşallah olmuşturr teşekkürler esmerisstt

kızlarr tarziomandan gelen hediyeye bakın yaa
cnm çok hoşsun ya bazen böyle komik hediyeler gönderiyolar vallahi kendilerini rezil ediyorlar kargo ücretine değmez ödedikleri bırak gönderme benim sana hediyem olsun diyesi geliyo insanın bana da genelde çok komik hediyeler geldi bir de bir fiyat biçiyolar akıllara zarar
ekleyebildim mi acaba

çok sevimliii güle güle kullan

bana da bir hediye gelse de doğru dürüst foto eklesem diyorum

saol cnm bende uzun zmndır kazanamıyordum sende kazaaırsın inşş

ben paylaşmıstım sanırım bende kayıtlıydıda dün sonuş. bi tane çek aldım başkasına verdim. neyse nzngkc verdi bi kod sağolsun

bende kod duruyorsa vereyim diye bakmaya gitmiştim vermeye geldim ama bulmuşşun canım

kızlar, kadınlar ne ister imkansızı cifle uygulamasına her gün katılıyor musunuz:44:

ben unutuyorum hep yaaa aklıma gelmişken gireyim

benim dettoller gelmemiş daha inşallah bu hafta gelmiş olur

iyi geceler kızlar,

Koton‏@KotonMagazalari

Size bir sürprizimiz daha var; #BarisMancoVapuru etiketiyle paylaşım yapanlar içerisinden 1 kişi de Barış Manço tişörtü kazanacak! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…