ayy bu bana çıkmalıymışşş, beğendimm bunu
teşekkürler darısı daha fazlası senin olsunn inş
canım geçenlerde bir anket paylaşıldı burda, anketin sonunda cicek.com dan 20tl indirim kodu vermişti, ama unuttum neydi anket
ayy evett çok sağol
hem sevglim hem ben kazanmışız
Eki Görüntüle 623064
Kızlar Tarzimondan kazandığım iphone kapağım:) Diğer hediyelere oranla daha kaliteli bir hediye sanırım:) Yalnız kötü birşey var benim iphone telefonum yok :))
kızlar, kadınlar ne ister imkansızı cifle uygulamasına her gün katılıyor musunuz:44:
kızlar, kadınlar ne ister imkansızı cifle uygulamasına her gün katılıyor musunuz:44:
bikaç gündür yapamıyorum ama, tıklıyorum aklıma geldikçe..ama süresi çok uzun onun da... sıkar beeee
https://www.facebook.com/photo.php?...51775516.25807.103379789702246&type=1&theater
kızlar ya linke tıklayıp yorumumu beğenir misiniz lütfen? Şuan 3. olarak gidiyorum
inşallah olmuşturr teşekkürler esmerisstt
kızlarr tarziomandan gelen hediyeye bakın yaa
ekleyebildim mi acaba
cnm çok hoşsun ya bazen böyle komik hediyeler gönderiyolar vallahi kendilerini rezil ediyorlar kargo ücretine değmez ödedikleri bırak gönderme benim sana hediyem olsun diyesi geliyo insanın bana da genelde çok komik hediyeler geldi bir de bir fiyat biçiyolar akıllara zarar
çok sevimliii güle güle kullan
bana da bir hediye gelse de doğru dürüst foto eklesem diyorum
ben paylaşmıstım sanırım bende kayıtlıydıda dün sonuş. bi tane çek aldım başkasına verdim. neyse nzngkc verdi bi kod sağolsun
çiçek sepeti veya cicek.com dan indirim kodu olan? yada nerden bulabliirm
bende var cnm özelden göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?