Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dün gece 23.40- 24.00 arası bir yazarın sayfasında yarışma vardı. hemen 20dk'lık.
çok garip bir hisle katıldım, hem çok istiyordum hem de ben kazanıcam biliyorum* hissi vardı içimde, 6. his durumu
öyle ki açıklanmasını bile beklemedim, uyudum.
sabah baktım ki ben kazanmışım

Son düzenleme:
günaydınn

haftasonu yoktum, dün gece de 12 ye yirmi kala eve girip bilgisayarı açıp omoyu tıklattım

bu arada 1 aydır uğrşıyorum, eğer isim benzerliği yoksa kampüsten bilet kazanmışım
kazanalara sorayım, mail geliyomuş galiba, kaç gün içinde geliyor?

bu arada bir de keskinoğlundan kitap çıkmış

yani bu sezon ki 3. hediyem olmuş oldu, yaklaşık 10 gün içinde

Kimkazandi.com ‏@kimkazandi

13.30'da yazacağımız tweeti Retweet eden 1 şanslı takipçimiz @CubukTursucusu ndan 25 TL değerinde hediye çekini kazanacak! :) ANKARADAYMIŞ GALİBA

BABETTO
5 dakika önce
HEDİYELİ KAMPANYA
1 üyemizin çok şık bir babet kazanacağı kampanyamıza katılmak için

-Facebook sayfamızın üst bölümünde yer alan Bildirimleri Al,Haber Kaynağında Göster tuşlarına basmak
-Kampanyamızı paylaşmak
14 Şubat'ta son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekle

Business Ankara ‏@BusinessAnkara

Bu tweeti saat 13:00 'e kadar Retweet eden 1 kişi, 16. @AnkaraCazFest 8 Şubat Guitar Summit konserine 2 kişilik davetiye kazanacak!! ankarada oturanlara

Viking Kağit ve Selüloz A.Ş
Bu haftaki gıdalarla temas görselimizi paylaşanlar arasında yapılan çekilişte kazananlar belli oldu! bunu bi kazanamadım gitti :/

Trendyol ‏@Trendyol
iPad kazanma şansı @Trendyol'da! #benimsevgilim tagiyle en yaratıcı tweetini @Trendyol 'a at, şansı yakala! Detaylar: pic.twitter.com/Jnaj3ECj
View photo Reply Retweet Favorite More

Adorizma & Retweet ‏@ReTweetPrensi

Azz sonra Sevgililer Günü için iPad Mini Ödüllü bir Yarışma Düzenlenecektir. Yazacağımız Hashtag'a göndereceğiniz en güzel Tweet Kazanır

iyi geceler kızlar,nurcan benim bloga bak bi mabelpixi nin çekilişini yaptım sen mi kazandın anlamadım? ad tutuyor ama soyad bilmem :)
benim canım evet mail yolladım :)
vayy şanslı vessalam tebrikler o zaman
teşekkür ederim :)
kızlar omoda eğitim falan tamamlıcakmıyız rozet mozet sonraya kalmayalım:44:
canım formu yarışma bitmeden doldurun diyordu kurallarda sadece onun dışında bi rütbe felan yok puanları toplayıp günü geldiği gece en hızlılardan olup kapıcan omoları artık :)
günaydınnn

tebrikler kontes ve nurcan306
teşekkür ederim canım :)
tebrikler canım 10 günde 3 iyi bir sayı :))))))) biletin maili en geç bir haftaya geliyor ama dün kazandıysan o sinema bileti değildi güzelim konser bileti veriyordu bugünün kazananlarınada 50 tl idi yarının sonucuda müze kartmış sen sinema bileti ise bir öncedi gün kazanmışsındır

kontes tebrikler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…