Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba canlar pc açık olsada nerdeyse 1 haftadır sizlerden ve çekilişlerden uzaktım başımda bir yığın sıpa offfffffff kafa kazan şükür şimdi evimde kızımla yalnız oh misssss hemen buraya koştum tabikisi :)))))))) kaznan ve hediyeleri gelen tüm arkadaşları tebrik ederim bende tık yok herzamanki gibi bitek nasıl olduysa ülker den baharatkazanmışım :))) 4 adet ürün göndermişler tamda iseal ürünler boş ıvır zıvır yok danino gibi :))))))

keçe bebe!nin sevgililer gününe özel çekilişi
http://www.......................
(ben buradan deri amerikan servis takımıyla,tütü takımı almıştım)
bunu neden sürekli paylaşıyorsun her girdiğinde aynı şey başka bişi yok
aynen ya benimkide berbat bişey plastikten daha elime almamla kırıldı zaten direk çöpe gitti ya yazık kargo parasına
he he h e ben bizim geline geleni gönderdim sayfalarına dedim bunlar artık niyetten bile çıkmıyo karbo parasına acımasam geri gönderecem 1 milyoncudan bi yüzük yollasanız daha makbule geçerdi hesabı yazdım :))))))) sizde sayfalarına koyun fotoyu zaten hiç bir yarışmasına katılmam onların daha
açamadım ben bunu canım ya
tarzimonun twitterdaki yarışmasında verdiği hediyelere bakın allah aşkına https://twitter.com/tarzimoncom/status/297275038669873153
başka da birşey demiycem:)
:))))))))))))))) yazık ya valla rezil bir firmaymış milleti reklam için kullanıyolar böle uyduruk şeler yolluyoler
kızlar bu linki atar mısınız tekrar acaba? Face mi bu?
Bi komşum çok fakir ders veriyorum ona kalemkutusu cok berbattı, ona zaten bi tane almayı düşünüyordum fırsatım olmadı, belki ona yarar.
canım valla çok güzel birşey düşünmüşsün bak kalbine nekadar temiz bir niyet gelmiş benden sanaarkadaşca bi tavsiye madem böle birşey düşündün git bir kalemlik al ver o kişiye bu caramionun kalemlik dediği şeyi görrdüm yanlış değilsem demir boru şeklinde bişi bide üzerinde amblemi var açıkçası ben çocuğumu öle bişi ile göndermem okula ancak evde öle ıvıver zıvır boya kalemlerini koydururumkiiiiiiii zaten artık faber castelin boya kalemleride aynı şekilde demir kutuda satılıyor sen niyetine çıkmışın al güzel bişi zaten kaç kuruş ver arkadaşına hem çocuk sevinsin hemde sen niyetini bozmamışol sevabında büyük olur
Eki Görüntüle 623064

kızlar tarzimondan kazandığım iphone kapağım:) diğer hediyelere oranla daha kaliteli bir hediye sanırım:) yalnız kötü birşey var benim iphone telefonum yok :))
kız dur yazma öle okurlarda geri isterler onlar okadar cimri firma he he he :)
[sıze=3]kızlar, kadınlar ne ister imkansızı cifle uygulamasına her gün katılıyor musunuz:44:[/sıze]

ucu başı belli olmayan yarışmaları hiç sevmiyorum bir iki gün katıldım sonra bıraktım yok bilmem kaçıncı olcan yok bilmem ne olcan ne bilim olup olmadığımı durunun oyunu bile daha iyi en azında kaç puan yaptığını biliyon

kızlar yeni hesap açtım bildiklerimi ekliyorum e.a. isminde kabul ederseniz sevinirimbide bana özelden yazabilirseniz adreslerinizi sizide ekliyim:26::26::26:

annemin trenyol çeki ile aldıklarımın resmini koymak istedim ama kabul etmedi sanırım büyük geldi resmi küçültmeyide bilmiyorum annem kullanamayacağı için kız kardeşimle ben ortak kullandık ona elbise banada 2 adet pantolon aldık tabi üstüne 17 tl ekledik olacak artık okadar dimi :)

birde ülkerden gelen baharatlarım

bende baktım cnm bulamadım

iyi geceler kızlar,nurcan benim bloga bak bi mabelpixi nin çekilişini yaptım sen mi kazandın anlamadım? ad tutuyor ama soyad bilmem :)

kızlar Turkcellden sadece bir gün için,sabahtan akşama kadar, 120 dk konuşma süresi var..
benim işime yaramıyo..
isteyen olursa şifreyi göndereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…