Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kızlar nerde bu yıldızz yaa hiç bulamadım biri ekran görüntüsü cekse koysada nasıl bişey oldugunu anlasakk olmazmı

kızlar +359876359294 ve +37253379096 bu numaralardan aramışlar beni değişik geldi nereden aramış olabilirler ki :44::44::44:geri dönüş yapmadım yurtdışı dolandırıcı telefonu olabilir diye..

kızlar +359876359294 ve +37253379096 bu numaralardan aramışlar beni değişik geldi nereden aramış olabilirler ki :44::44::44:geri dönüş yapmadım yurtdışı dolandırıcı telefonu olabilir diye..

canım o bulgaristan numarası arandıkca para kazanan cete sakın arama

BEN TC SALLADIM YA olmazmıki
olur heralde, çünkü tc kimlik doğrulaması yapabilecekleri sistemleri yoktur, yani isimle numara eşleştirmesini otomatik olarak yapan sistem devlet dairelerinde var

sayfanın neresinde oluyor genellikle..
genelini bilmiyorum ben ilk kez yaptım ama benim bi ürün sayfasındaydı galiba, tam ürün resminin yanında, yani ekranın neredeyse tam ortasında çıktı karşıma

inşş olur zaten kazanamıyorUMbişey kazandım onuda almasınlar

bir blogtan kurabiye kutusu kazanmıştım tedarikçi firmayla sorun olmuş avon ruj gelicek onun yerine ama kutuyu istiyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…