Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sevgili FikriMühimler, 2012'nin en çok konuşulan markaları anketimiz yayında. Hemen yanıtlayın; 5 MühimPuan ve MediaCat dergisi kazanma şansını kaçırmayın.

fiyatı 25 tl mi kargo alıcıya aitmiş bi de bazen 10tl kargo oluyor arasla fln gelince nereden bilcez ne kdr tyutucğını acaba

TONI&GUY ‏@Hair_WardrobeTR
Kazananlar: @permadusmani @yetersusun @tuuba14 @darkeagle35 @halesezer1 @berenzena @hilalbusekarabg @edasennn @zynply @tandengul Tebrikler!

slm kızlar lila kutuyu kacırdım malesef dısardaydım.kazanan arkadasları tebrık ederım flormarın cvbını bılen

Keskinoğlu ‏@keskinoglu_as
#keskinogluurunlerinikullaniyorumcunku hashtagiyle yazan 20 şanslı takipçi,28 Şubat-Mutfak Sanatları Akademisi etkinliğinde bizlerle olacak!
MarkaSilver ♔ ‏@SilverMarka
Sevgililer Günü icin hediyeleriniz hazir mi ? Bugün herhangi bir üründen siparis veren herkese Hayalet Kolye hediye ediyoruz !!!

https://www.facebook.com/pages/Durance-Türkiye/120052164730627

Business Ankara ‏@BusinessAnkara
16. Uluslararası @AnkaraCazFest 8 Şubat Guitar Summit konserine 2 kişilik davetiye kazanmak için bu tweeti saat 17.00 'e kadar Retweet edin.

Son düzenleme:
kızlar bi siteden çanta kazanmışım mail göndermişşlerr bide omo bugün 700demiyizz

kazandınız falan dedimi yoksa mailindemi görrdün tebrikler canım

tebrıkler ben gırdım uygulamasına arkadas sectım hedıyeler cıktı fıyatları su kadar dıye satın al yazıyordu yanlısmı gırdım acaba:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…