lila kutudaki hediyeler bitti demi kızlar yarım saattir bakıyorum bulamadım cunku:26:
Daha 9 hediye varmış canım :) https://www.lilakutu.com/sobele/&i=sonuclar
Selva Makarna ‏@selvamakarna
Hesabımızı #selvayıseviyorumçünkü etiketi ile mentionlayın, Selva Lezzet Şenliği kolisi kazanma şansı yakalayın!
hıııııııım iyi ozaman 1 haftayı bulmuyo genelde canım en fazla bir hafta ama gelir mail 1-2 güne sen bak sürekli silme yanlışlıklasağol canım
yok sinema dışındaki ödüllü sorulara cevap vermiyorum zaten boşuna kazanmiyim diye, önceki günmüş kazandığım, 2 gündür bakamıyodum
tamam bir hafta bekliyorum o vakit
sana da tebrikler canım :13:
hayır canım şartlarda her adrese 1 kez diyor bir kazanan birdah a alamaz diyor ben yanlış okumadıysamLila kutudan el kremi kazandım annem de vücut losyonu kazanmış
Aynı adrese gönderirler mi ki acaba
aynen yanerden buluosunuz ben bi tane bile bulamadım
kızlar nerelerden buldunuz alt üst ettim bulamadım bir türlü
ben de birkaç gün önce bir bloğu kontrol ettim hediye sonucu içinbir blogtan kurabiye kutusu kazanmıştım tedarikçi firmayla sorun olmuş avon ruj gelicek onun yerine ama kutuyu istiyodum ben
ben şimdi baktım hala vardı, bitmemişlila kutudaki hediyeler bitti demi kızlar yarım saattir bakıyorum bulamadım cunku:26:
kızlar twitter pek anlamıyorum nasıl yapıcaz şimdi bunu ??
tamam şeker sağolasınhıııııııım iyi ozaman 1 haftayı bulmuyo genelde canım en fazla bir hafta ama gelir mail 1-2 güne sen bak sürekli silme yanlışlıkla
sağ üstte tweet yazma kutusuna tıkla, çıkan pencereye bunu yaz
@selvamakarna #selvayıseviyorumçünkü ....................................................
(noktaların yerine kendi mesajını yazıp gönder)
edit : başına '@' işareti koyarak kullanıcının hesap adını yazarak tweet atmak, "mention" oluyor, yani mentionlamak dedikleri şey
başına '#' işareti koyulan bir ifade de, o ifadeyi etiketlemek oluyor, hashtag dedikleri şey de bu başına # işareti gelen kelime veya kelimeler
ben de birkaç gün önce bir bloğu kontrol ettim hediye sonucu için
ne çekiliş sonucu var, ne de kampanya postu kalmış, hepsini temizlemiş blog sahibi ama herhangi bir açıklama da yapmamış
en azından durumu bildiren bi post gir, şu şu sebeplerle çekilişi iptal etmek zorunda kaldım falan de, yok
ama o blog sahibi en azından sorumluluk sahibiymiş, bu da bişeydir, rujunu da güle güle kullan canım :13:
ben şimdi baktım hala vardı, bitmemiş
burada da çekilişler var, şallar, nicer dicer, oyuncak, büyük beden elbise vs.
https://www.facebook.com/InciIleHediyeZamani
ay daha 2 gün önce aybı çantanın lacivertini satın aldım.arkadaşımda yesili vardı çok beğenmiştim.bende lacivertini almıştım.
fiyatı 25 tl ydi.
siyahınımı alsam diyede düşünmüştüm. belki kazanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?