Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selva Makarna ‏@selvamakarna

Hesabımızı #selvayıseviyorumçünkü etiketi ile mention’layın, Selva “Lezzet Şenliği” kolisi kazanma şansı yakalayın!

hıııııııım iyi ozaman 1 haftayı bulmuyo genelde canım en fazla bir hafta ama gelir mail 1-2 güne sen bak sürekli silme yanlışlıkla
Lila kutudan el kremi kazandım annem de vücut losyonu kazanmış

Aynı adrese gönderirler mi ki acaba
hayır canım şartlarda her adrese 1 kez diyor bir kazanan birdah a alamaz diyor ben yanlış okumadıysam
nerden buluosunuz ben bi tane bile bulamadım
aynen ya
kızlar nerelerden buldunuz alt üst ettim bulamadım bir türlü

çıldırttı beni ya gıcık oldum

bir blogtan kurabiye kutusu kazanmıştım tedarikçi firmayla sorun olmuş avon ruj gelicek onun yerine ama kutuyu istiyodum ben
ben de birkaç gün önce bir bloğu kontrol ettim hediye sonucu için
ne çekiliş sonucu var, ne de kampanya postu kalmış, hepsini temizlemiş blog sahibi ama herhangi bir açıklama da yapmamış
en azından durumu bildiren bi post gir, şu şu sebeplerle çekilişi iptal etmek zorunda kaldım falan de, yok

ama o blog sahibi en azından sorumluluk sahibiymiş, bu da bişeydir, rujunu da güle güle kullan canım :13:

lila kutudaki hediyeler bitti demi kızlar yarım saattir bakıyorum bulamadım cunku:26:
ben şimdi baktım hala vardı, bitmemiş

burada da çekilişler var, şallar, nicer dicer, oyuncak, büyük beden elbise vs.

https://www.facebook.com/InciIleHediyeZamani

kızlar twitter pek anlamıyorum nasıl yapıcaz şimdi bunu ??

sağ üstte tweet yazma kutusuna tıkla, çıkan pencereye bunu yaz

@selvamakarna #selvayıseviyorumçünkü ....................................................

(noktaların yerine kendi mesajını yazıp gönder)

edit : başına '@' işareti koyarak kullanıcının hesap adını yazarak tweet atmak, "mention" oluyor, yani mentionlamak dedikleri şey
başına '#' işareti koyulan bir ifade de, o ifadeyi etiketlemek oluyor, hashtag dedikleri şey de bu başına # işareti gelen kelime veya kelimeler

Son düzenleme:
kızlar bu lilakutuyu şimdi gördüm sizden de nasl bişy bu ben bulamadımkartanesi martanesi ne şekilde koydulr acaba ürünlere fln bakıyorum da yok yani

tşk ederimmmm

evet canım en azından haber verip başka bir ürün yolluyor sağolsun mail atmış

kızlar şu çekilişli yarışmalardan ben neden kazanamıyorum acaba? blog olsun, face olsun hiç bi yerden yok. anca çok fazla hediye veriliyorsa çıkabiliyor oda 10 yarışmada 1 nerdeyse. onun dışında hep kendim uğraşarak oyunlarla kazandığım şeyler var.
sadece 1 kez çekilişle gecelik kazanmıştım başka da yok yarışmalara başlayalı 1,5 sene falan oldu

Bizbak'tan Sevgililer Günü Kampanyası, Sayfamızı beğenen, forma kayıt olan ve bol bol paylaşan 3 kişiye CVS HEDİYE PAKETİ ( CVS DN 2211 Vitamin Katı Meyve Sıkacağı, CVS DN 2504 Orkide 1200 Watt Saç Kurutma Makinesi, CVS DN 1902 Kumru Elektrikli Cezve, CVS DN 2300 Efes Su Isıtıcısı Kettle, CVS DN 5402 Tiftik Temizleme Makinesi ) http://www.facebook.com/bizbak/app_221460014534454

güle güle kullan canım şans belki kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…