Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen ya sabahtan beri yeniliyiroum 2 dk bakmadım bitmiş bile %50 alabildim

moneyden 1 %100 2 %75 alabildim. ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi oldu. mutluyumm

kızlar birde alışveriş siteleri doğumgünlerine özel çek vermiyormuydu. bir tek altıncı cadde %15 indirim vermiş başkada yok

arkadaslar bu bolume ılk defa gırdım ...yuzde ellı vs aldım dedıgınız sey nedır bırısı anlatabılırmı.....

lila kutudan aradılar şimdi aynı adrese bir ürün gönderiyorlarmış ben eşimin adınada kazaanmıştım aynı durumlarla karşılaşan varmı

Tavuk Dünyası
Yenilenen Beylikdüzü PERLAVİSTA restoranımızda 1000 kişiye Bedava Soslu Tavuk kampanyamız yarın başlıyor. Kimler bekliyor? Yüksek bir BEĞEN sayısı görelim :)

ben mesaj atamıyorum onun için çok saol canm :)
olsun canım önemli değil ben ona yanlışlıkla katılmıştım zaten sana nasipmiş afiyet olsun

bana yok , hayırlısı..
sen kesin yoksundur dicektim ama yokmuşun <zaten :)
hadi kardeşinede olsa bişi kazandın kız
lila kutudan aradılar şimdi aynı adrese bir ürün gönderiyorlarmış ben eşimin adınada kazaanmıştım aynı durumlarla karşılaşan varmı

canım zaten katılım şartlarında diyor her adrese1 kez veriyoruz kazananlar birdaha katılmasın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…