gördüm canım orayada yazdım hatta nerde yapılcak felan gibisibden ama sayfalarındada sadece anketleri var öle ahım şahım bir sayfa değil ya açıkçası bi zamanlar kadıköyde çok yaparlardı butip anketler ama ben güvenemedim pek büroda demese iyiydisafyaları var facebookta net adresleri de var ordan inceleyebilirsin anket firması zaten araştırma işleriyle ilgilenyor ben de üyeyim puan toplamaya çlşıyorum bisürü anket sitesine üyeyim gerçi de toplayamıyorm puan çok sıkıcı anketler ve komik meblalar ödüyolar aslında. 75tl yi 1günde kim kime veriyor aslında iyi bir para birkaç saaatlik bşy ama tabi bilmiyorum nasıl olur ama güvenilir bir yer olduğunu dşünüyorum
canım bende aynısını düşünüyorum yani burası iştanbul doğdum doğalı 30 senenin toplasan 1 yılını dışarda geçirmedim ki kızken dolu dolu yaşadığım için bu tip anketlerle çok karşılaştım sokaktan insan toplarlardı ama bi süre sonra farklı olaylar olmaya başladı burdan yazmiyim bir sürü insanın başına neler geldi özelliklede kadınların o yüzden pek tercih etmiyorum heleki evladımı alıp gidip orda 3 saat geçirmek bana çok uzak birşey zaten benim kız bi yerde 3 saat durabilse oho daha ne istiyim direk gider sinemaya film izlerim :)beni fikirsensin den aramışlardı bir iki yaş arası araştırma projesi için ben güvenemedim hem o kadar proje yapıyolarmış da hiç kimse neden projenize katıldım falan yazmıyo valla siz bilirsiniz kızlar anketlerine katılıyorum ama yüz yüze görüşmeyi terçih etmedim ben neler oluyor dünyada yinede siz bilirsiniz tabi hepinize günaydın bu arada
hepsi canımtekrar soruyorum dün cvp alamadım ülker ducrosun cvbını bilen var mı?
lker Ducros Köri’nin içerisinde hangi baharatlar bulunur?
Zerdeçal-kekik
Kimyon-zencefil
Yenibahar-karabiber
Hepsi
bilen varsa
bende kayıt oldum öle masa örtüsü bilmem ne bişi görmedimBana bişi demedi gelirse gelir.iyi bişiye benzemiyo zaten.
canım bürolardamı yapıyolar sayfasında öle bişi yazıyor yani ne bilim alışveriş merkezinde felan olsa gidilirde ben güvenemiyorum ya özel bir büroya gitmeyi başına bi iş gelse kanunen cezası bile yok butip şeylerin uyduruktan bi ceza veriyolar bide üstüne insan kendide davalık oluyor kendi rızası ile gittiği içinben birçok firmanın anketine gittim bişey olmadı ama yazdım yolladım bakalım
arkadaşlar oğlumun fotoğrafıyla bi yarışmaya katıldık ödül masal kitabı şu an 4.yüz
rica etsem linke tıklayıp fotografımızı begenir misiniz
oy istemek yasak arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?