canım bu bitmiş benim bildiğim kazananlar kısmına bak yarışma bitti diyo
canım bu kodu bugün kullan yarın bitiyomuş bunların az önce bi sayfada yazmışlar orda okudum bunu eco bublestan kazanmıştın sanırım dimi
canım kodmu bana kod lazım hesabımda 10 tl varda takas yaptığım koduda üstüne ekleyip almak istiyorum.
blogumda mevcut çekilişim kurabiye hediyebu arada kızlar şeker demişdim ya şeker değil ya Kurabiye kurabiye çekilişi varmı bildiniz kızım için 10 tane bile olsa katılmak isdiyorum hastane için ya çok güzeller renkli renkli bilgisi olan varsa bana sölerse sevinirim bi kurabiye kazanım
bende bende senden görüp katılmıştım yanlız hissettim kazancagımıCandia ‏@Candiacomtr
Kazanan yarışmacılarımız @kankontesi @iremveannesi @Smgfen Tebrik ederiz! İletişim bilgilerinizi candia@candia.com.tr adresimize bekliyoruz.
aa ben ben
kızlar galiba buldum,
ama lütfen kontröl edin..ok derseniz katılalım..
çalışan kişi sayısı: 68,900
bu cevabın yazılı olduğu ve beğenmemiz gereken sayfa ise:https://www.facebook.com/LOrealTalentRecruitment
cevap verdiğim linkin hakkında bölümünde yazılı...bir bakın..
aaa hadi yaaa sağol cnm belli değldi ne zmn bittiği
Fikirsensin
Merhabalar, İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz bir içecek araştırmamız için 6 aylık 2 yaş arası çocuğu olan annelerle 3 saat süren yüz yüze bir görüşme gerçekleştiriyoruz. 75 tl nakit para hediyemizin olduğu bu araştırmaya katılmak isteyen üyelerimiz iletisim@fikirsensin.com'a mail atabilirler.
sen buna katıldınmı canım nekadar güvenilirdir burası istanbul insanın başın a türlü işler gelir sen daha önce bu firmayla alış verişin oldumu
kızlarr gomgom.coma üye olun.Masa örtüsü yolluyorr.
tekrar soruyorum dün cvp alamadım ülker ducrosun cvbını bilen var mı?
lker Ducros Körinin içerisinde hangi baharatlar bulunur?
Zerdeçal-kekik
Kimyon-zencefil
Yenibahar-karabiber
Hepsi
bilen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?