Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fikirsensin
Merhabalar, İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz bir içecek araştırmamız için 6 aylık 2 yaş arası çocuğu olan annelerle 3 saat süren yüz yüze bir görüşme gerçekleştiriyoruz. 75 tl nakit para hediyemizin olduğu bu araştırmaya katılmak isteyen üyelerimiz iletisim@fikirsensin.com'a mail atabilirler.

aaa hadi yaaa sağol cnm belli değldi ne zmn bittiği

blogumda mevcut çekilişim kurabiye hediye
Candia ‏@Candiacomtr
Kazanan yarışmacılarımız @kankontesi @iremveannesi @Smgfen Tebrik ederiz! İletişim bilgilerinizi candia@candia.com.tr adresimize bekliyoruz.

aa ben ben
bende bende senden görüp katılmıştım yanlız hissettim kazancagımı

iyi geceeler kızlar

sen buna katıldınmı canım nekadar güvenilirdir burası istanbul insanın başın a türlü işler gelir sen daha önce bu firmayla alış verişin oldumu

sen buna katıldınmı canım nekadar güvenilirdir burası istanbul insanın başın a türlü işler gelir sen daha önce bu firmayla alış verişin oldumu

safyaları var facebookta net adresleri de var ordan inceleyebilirsin anket firması zaten araştırma işleriyle ilgilenyor ben de üyeyim puan toplamaya çlşıyorum bisürü anket sitesine üyeyim gerçi de toplayamıyorm puan çok sıkıcı anketler ve komik meblalar ödüyolar aslında. 75tl yi 1günde kim kime veriyor aslında iyi bir para birkaç saaatlik bşy ama tabi bilmiyorum nasıl olur ama güvenilir bir yer olduğunu dşünüyorum

beni fikirsensin den aramışlardı bir iki yaş arası araştırma projesi için ben güvenemedim hem o kadar proje yapıyolarmış da hiç kimse neden projenize katıldım falan yazmıyo valla siz bilirsiniz kızlar anketlerine katılıyorum ama yüz yüze görüşmeyi terçih etmedim ben neler oluyor dünyada yinede siz bilirsiniz tabi hepinize günaydın bu arada

tekrar soruyorum dün cvp alamadım ülker ducrosun cvbını bilen var mı?

lker Ducros Köri’nin içerisinde hangi baharatlar bulunur?

Zerdeçal-kekik
Kimyon-zencefil
Yenibahar-karabiber
Hepsi

bilen varsa

https://www.facebook.com/MemorialSG/app_116732075087321

Etkin baş ağrısı tedavisi için ilaçlar yanında, günlük yaşantının düzenlenmesi de büyük önem taşır. Aşağıdaki davranış değişikliklerinden hangisi yanlıştır?

Baş ağrısı takvimi veya baş ağrısı günlüğü tutmak
Çok az ya da çok fazla uyumak
Düzenli egzersiz yapmak
Stres ile başa çıkma yollarını öğrenmek
Uygun bir kiloya erişmek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…