kart nasıl oluyo benm bir bilgim yok napılıyo kartlaay çok cahil hissettim birden kendimi bu konuda benm kartım yokta
yapıkredi den kazandığım hatıra parası,kitap diyarı sayfasından kazandığım kitap ve bir blogtan kazandığım kurabiye kutusu yerine gelen ruj ve ben bu ruja birde 4 tl kargo parası ödedim
Eki Görüntüle 625796 Eki Görüntüle 625795 Eki Görüntüle 625797
yurtiçi canım
ooo ikinci ayıbı etmişler, duble olmuş
diğeri için de iyi okumalar :)
güle güle kullan cnm
kızlar bana markafoni kargo çeki ya da herhangi verebilecek olanınız var mı kullanmayacaksnız bugün için
yapıkredi den kazandığım hatıra parası,kitap diyarı sayfasından kazandığım kitap ve bir blogtan kazandığım kurabiye kutusu yerine gelen ruj ve ben bu ruja birde 4 tl kargo parası ödedim
Eki Görüntüle 625796 Eki Görüntüle 625795 Eki Görüntüle 625797
cnmmm bende avon satmaya baslamıstım ögrencilikden de hala kendime alıyorum, bu ruja 4 tl kargo parası ödediysen coook üzüldüm cünkü rujun fiyatı okadar yani kampanyada 4 du ,hadi olsun 4.30..(satıcıya gelişini hiç söylemiyorum) ben ruj yollayacaklar sen deyince pahalı,kaliteli bişe sandım.. tabi bu rujlarında rewngi güzerl amacok ayıp etmişlerr.. hediyeyse ,hediyenin azı cogu olmaz tamam ama kargo ödetince birde insan hesap yapıyor mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?