Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kart nasıl oluyo benm bir bilgim yok napılıyo kartla ay çok cahil hissettim birden kendimi bu konuda benm kartım yokta

est. canım, o karttan henüz bizde de yok
D&R hediye kartı veriyolar, eğer kazanırsan o kartla D&R mağazasına gidip kart tutarınca alışveriş yapabiliyosun

yapıkredi den kazandığım hatıra parası,kitap diyarı sayfasından kazandığım kitap ve bir blogtan kazandığım kurabiye kutusu yerine gelen ruj ve ben bu ruja birde 4 tl kargo parası ödedim

Son düzenleme:

cnmmm bende avon satmaya baslamıstım ögrencilikden de hala kendime alıyorum, bu ruja 4 tl kargo parası ödediysen coook üzüldüm cünkü rujun fiyatı okadar yani kampanyada 4 du ,hadi olsun 4.30..(satıcıya gelişini hiç söylemiyorum) ben ruj yollayacaklar sen deyince pahalı,kaliteli bişe sandım.. tabi bu rujlarında rewngi güzerl amacok ayıp etmişlerr.. hediyeyse ,hediyenin azı cogu olmaz tamam ama kargo ödetince birde insan hesap yapıyor mecburen

Son düzenleme:
Lidyana.com ‏@lidyanacom

Birazdan soracağımız soruyu RT edip soruya doğru cevap verin, çekilişle sürpriz hediye kazanacak 3 kişiden biri siz olun! Bol şans :)

bende öyle sanmıştım canım en azından iyi birşey gelir diye umdum ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…