ya cnm sen bunu avondan mı kazandın yani resmi sayfasından o genelde ödetmiyor kargo ücreti ama bşka biyerden kazandıysan fln zaten ruj indirime girince o kadara satılıyor çok ayıp bşy ya hediyelerin çok güzel güle güle kullan.yapıkredi den kazandığım hatıra parası,kitap diyarı sayfasından kazandığım kitap ve bir blogtan kazandığım kurabiye kutusu yerine gelen ruj ve ben bu ruja birde 4 tl kargo parası ödedim
Eki Görüntüle 625796 Eki Görüntüle 625795 Eki Görüntüle 625797
ya cnm sen bunu avondan mı kazandın yani resmi sayfasından o genelde ödetmiyor kargo ücreti ama bşka biyerden kazandıysan fln zaten ruj indirime girince o kadara satılıyor çok ayıp bşy ya hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
collezione ‏@collezione
#benceask @collezione Bugün 23:00'a kadar aşkını ifade et, Yalın konserini en önde izle!
bu magiler şu her 25.kişyemi ne vardı baya verilmişti omu
evet onlar,
1000 kişiydi sanırım kazanlar
üye oldum bilgilerde tamam inşallah gönderirler
ben mesaj attım oranın m.h.ne bana bilgilerinizi tam kaydedin yollanıcaktır dedi hadi mesajı kopylayayım
Hediyenizi gönderebilmemiz ve sonraki kampanya detaylarını daha sağlıklı paylaşabilmemiz için Kişisel bilgiler, Adres ve cep tel bilgilerinizi üye giriş-hesabım-kullanıcı bilgileri adımından güncellemenizi rica ederiz.
Danino @DaninoTurkiye
Çocuklar Daninonun yeni promosyonu Yaratıcı Küpler ile Dinonun nesini kuruyor? a)Hayvanat bahçesi b)Şehir c)Su altı dünyası d)Buz dünyası
kızlar bunu sağ üstteki tweet bölümünden mi yazıcaz yoksa çiçeksepeti sayfasında soldaki çiçek sepetine tweetleden mi ?? :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?