Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hilly Hotel @HillyHotel

#Bugünde kazanana Edirne hatıraları ile dolu bir hediye sepetimiz var! Yarışmamız 17:00'de başlayacak! Takipte kalın

dimi @slmdimi

Kazanana okumak istediği kitabı hediye eden yarışmamız saat 17:00'de başlıyor!!! pic.twitter.com/n2hK9EnA

ya cnm sen bunu avondan mı kazandın yani resmi sayfasından o genelde ödetmiyor kargo ücreti ama bşka biyerden kazandıysan fln zaten ruj indirime girince o kadara satılıyor çok ayıp bşy ya hediyelerin çok güzel güle güle kullan.

collezione ‏@collezione
#benceask @collezione Bugün 23:00'a kadar aşkını ifade et, Yalın konserini en önde izle!

BayBayNakit @baybaynakit

Kupa hediyeli yarışmamız 10 dakika sonra başlıyor. Kazanmak için bizi takip etmeyi unutmayın!

blogtan kazandım canm şikayet mailimi de attım ama cevap gelir mi bilmem

Danino @DaninoTurkiye

Çocuklar Danino’nun yeni promosyonu Yaratıcı Küpler ile Dino’nun nesini kuruyor? a)Hayvanat bahçesi b)Şehir c)Su altı dünyası d)Buz dünyası

Güneş Sigorta @GunesSigorta

Hazır mısınız? 15:00'da paylaşacağımız tweeti, 16:00'a kadar RT edenler arasından 5 şanslı kişi D&R hediye kartı kazanacak!

BBWTurkiye @BBWTurkiye

#bbwilemiskokuluçarşamba için kimler hazır? Sorumuz 16:00'da geliyor. Bugünkü sorumuzun hediyesi az sonra geliyor!

BayBayNakit @baybaynakit

İnternette kart bilgilerinizi vermeden kolay ve hızlı alışveriş için #bkmexpress! Bu tweet’i RT yapan 5 kişi kupa kazanacak.

üye oldum bilgilerde tamam inşallah gönderirler

ben mesaj attım oranın m.h.ne bana bilgilerinizi tam kaydedin yollanıcaktır dedi hadi mesajı kopylayayım

Hediyenizi gönderebilmemiz ve sonraki kampanya detaylarını daha sağlıklı paylaşabilmemiz için Kişisel bilgiler, Adres ve cep tel bilgilerinizi üye giriş-hesabım-kullanıcı bilgileri adımından güncellemenizi rica ederiz.

Business Ankara @BusinessAnkara

Bu tweeti 17:00''a kadar Retweet eden 1 kişi, @AnkaraCazFest Önder Focan Grup feat. Meltem Ege konserine 2 kişilik davetiye kazanıyor!

ben güncelledim bakalım gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…