Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Daha önce söylediğimiz gibi yarışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz!
Bu gördüğünüz L'Oréal ürünlerine sahip olmak istemez misiniz? Tek yapmanız gereken linke tıklayarak yepyeni uygulamamıza bir göz atmak ve burada http://www.facebook.com/LorealTurkey/app_177832015693590 yaptığınız küçük araştırma sonucunda günün sorusuna doğru cevap vermek.
Günün sorusu: Uygulamamızdaki hangi L'Oréal çalışanı L'Oréal'i yaratıcı (creative) ve ilham verici (inspiring) buluyor?
Unutmayın bu heyecan verici kariyer yarışmasını kazanmayı garantilemek için, cevabı bulduğunuz sayfayı beğenmeniz gerekiyor! Kazanan yarın bu sayfadan duyurulacak! Herkese bol şans!
https://www.facebook.com/LorealTurkey

evet bana da mail geldi şimdi ben de sepete atmadan 5tllik bşy göndermicekler diye debeleniyodum mail atmasalar uğrmıcaktım bidaha siteye
Eki Görüntüle 625855
Kızlar Lila Kutudan kazandığım ayak losyonum :) Ne kadar çabuk geldi valla tebrik ediyorum Lila Kutuyu!

ayy çok güzell en sevdiğim renk yahu bir de gül koymuşlar lila renkte çok severimm çok hoş keşke ben de yetişebilseymişim 8ürün vrdı bittiler hemen ben napıcağımı anlayana kadar. güle güle kullanın kızlar inşallah öteki severde kazanırım ben de tebriklerrr

Son düzenleme:
resmen şu d&r çeki için programımı değiştirdim
katıldım oh

days in color'da ne yapılacak ben anlamadım
herkesi rt etmiş firma, kendi twitini bulamıyorum

First @Firstsakiz

#Şehrinsesi ’ni takip et, 22 Şubat’taki Delphic – Club Bangkok konserini kaçırma. Davetiye ödüllü soru-cevap yarışmamız bugün burada!

bir dahaki sefer umarım kazanırsın canımm
el kremi mi kazanmıştım cnm güle güle kullan

teşekkür ederim canım. annemde masaj yağı kazandı ama bakalım onu göndereceklermi aynı adres çünkü

watsons'dan kazandığım bb krem geldi.
bi de indirimlerini görüp de alamayayım, çatlayayım diye katalog yollamışlar.hehe

kızlar bu pepsi kapağınaki kod ne için üstunde dakka yazıyo ama burdakiler trendyol diyodu hoş alcakk bişiyim yokta

dün keskin ogluna katılayım dedim, kitap kazanmısım..
kitaplardan yana sansım acıkdı amaninn kızlarr
aslında tus kitabı kazanmam lazım benim ama olsun ne yapalım

Son düzenleme:
kızlar bu pepsi kapağınaki kod ne için üstunde dakka yazıyo ama burdakiler trendyol diyodu hoş alcakk bişiyim yokta

trendyolda 50tl üzeri alışverişte 10 tl iniyor canım
bi arkadaş olmuyo demişti ama ben bi çok kez kullandım,o dediğinde de özellikle denedim, oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…