yardımcı olurmusunuz kızlar??
evet bana da mail geldi şimdi ben de sepete atmadan 5tllik bşy göndermicekler diye debeleniyodum mail atmasalar uğrmıcaktım bidaha siteyeben mesaj attım oranın m.h.ne bana bilgilerinizi tam kaydedin yollanıcaktır dedi hadi mesajı kopylayayım
Hediyenizi gönderebilmemiz ve sonraki kampanya detaylarını daha sağlıklı paylaşabilmemiz için Kişisel bilgiler, Adres ve cep tel bilgilerinizi üye giriş-hesabım-kullanıcı bilgileri adımından güncellemenizi rica ederiz.
Eki Görüntüle 625855
Kızlar Lila Kutudan kazandığım ayak losyonum :) Ne kadar çabuk geldi valla tebrik ediyorum Lila Kutuyu!
el kremi mi kazanmıştım cnm güle güle kullan
Eki Görüntüle 625855
Kızlar Lila Kutudan kazandığım ayak losyonum :) Ne kadar çabuk geldi valla tebrik ediyorum Lila Kutuyu!
çiçeksepeti sayfasından sol taraftaki yerden cnm istersen anasayfandan da @ciceksepeti #ciceksepeti böyle yazıp yorumunu yazabilirsin
üye oldum bilgilerde tamam inşallah gönderirler
Eki Görüntüle 625855
bir dahaki sefer umarım kazanırsın canımmayy çok güzell en sevdiğim renk yahubir de gül koymuşlar lila renkte çok severimm çok hoş keşke ben de yetişebilseymişim 8ürün vrdı bittiler hemen ben napıcağımı anlayana kadar. güle güle kullanın kızlar inşallah öteki severde kazanırım ben de tebriklerrr
el kremi mi kazanmıştım cnm güle güle kullan
bişe sorcam adres nereye yazdıkki nasıl gönderecekler, ben hatalı mı yaptım
bişe sorcam adres nereye yazdıkki nasıl gönderecekler, ben hatalı mı yaptım
Eki Görüntüle 625855
bu magiler şu her 25.kişyemi ne vardı baya verilmişti omu
evet onlar,
1000 kişiydi sanırım kazanlar
bunun listesini ben görmedim((( link varmı sende
kızlar bu pepsi kapağınaki kod ne için üstunde dakka yazıyo ama burdakiler trendyol diyodu hoş alcakk bişiyim yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?