Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

biliyorum canım da ben yinede isteyen olursa belkim işine yarar diye düşündüm. 2. bi alışveriş falan yapan olur belkim :)
benim kullandığım yok.

biliyorum canım da ben yinede isteyen olursa belkim işine yarar diye düşündüm. 2. bi alışveriş falan yapan olur belkim :)
benim kullandığım yok.

2. de de işe yaramıyor işte çünkü gece 12 ye kadar ücretsiz olayına giriyor site.
yani zorla yanıyor çeklerimiz
anladım ben seni kuşumm, öyle gereksiz açıklama yapasım geldi

primamm geldiiiiiiiii :) 3 kere geldik bulamadık dedi hattaaa halbuki evdeydim hep ama :44::44::44: neyse geldi yaaaaa çookkk güzelllleerrrrr ikinci bebekoma saklıyorummm :)

ya kızlar buldugumuz kampanyayı nasıl linkini buraya atıyoruz yardım edermisiniz

2. de de işe yaramıyor işte çünkü gece 12 ye kadar ücretsiz olayına giriyor site.
yani zorla yanıyor çeklerimiz
anladım ben seni kuşumm, öyle gereksiz açıklama yapasım geldi

2. alışverişte tamam kargo ücretsiz oluyo, peki 7 tl alışverişten düşmüyomu yani? günde 1 tane çekmi kullanılıyo ozaman. :26::44::44::44:

aaaaaa beni bi kere aradı bu sigortacılar. ilgilenmiyorum dedim kapadım. daha da aramadılar..

ya kızlar buldugumuz kampanyayı nasıl linkini buraya atıyoruz yardım edermisiniz

bulduğun linki kopyala msjını yazarken üst tarafta çıkan butonlardan link yazana tıkla.(yuvarlak dünya gibi bi resimyanında mektup resmi var.) oraya linkini yapıştır. tamam de. bu kadar canım.
umarım anlatabilmişimdir...

ya cnm bu link dedigin kısım hangi bölüm kusura bakma senide meşgul ediyortum

iyi akşamlar kızlar prima için başvuracaktım ama illaki faceyimmi olması gerekiyo benim yokkkk faceyim

evet size katılıyorum çünkü benide arıyorlar gerçekten sinir bozucu

2. alışverişte tamam kargo ücretsiz oluyo, peki 7 tl alışverişten düşmüyomu yani? günde 1 tane çekmi kullanılıyo ozaman. :26::44::44::44:

bak şimdi kuşum,7 tl çek veriyor. diyelim ki sen de 10tl lik ürün beğendin,7 de kargo = 17tl. 7 çekin vardı,10tl ödüyosun. (her alış verişte 1 çek kullanabilirsin diyor)
sonra diyor ki sana 'bugün saat 12 ye kadar yapacağın alışverişlerde kargo ücretsiz'
sonrasında kaç kere ürün alırsan al,kargo ödemiyosun yani 7 tl.
limangonun kargosu 7 tl
trendyolun 5tl ne güzel

merhaba kızlar burayı yeni farketmiştim tesadüfen sumak ın yarışmasına girmiştim 4. hafta kazananı olmuşum ne kazanmışımdır adres sanırım vermemiştim nasıl gellecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…