Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ben cif felan almadım fişi felan mesaj atmadım ama ismim var isim benzerliği mi ki ? nasıl bir şeydi bu yarışma hatırlayamadım ben yaaa kırk yılın başında adam gibi bişi kazandım onuda şuursuz kazandım

limango 7 tl indirim çeki verdi. kullanmak isteyen varsa özelden mailini atarsa kendisine aktarırım.

Wenice
Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

0-2 yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Havva Göktaş
Kız çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Mehtap Demir Hiçdönmez

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))

markafoni
Günlük mail yarışmamızı kazanan talihlilerin listesi: Gökhan Özer, Ökkeş Önen, İbrahim Polat, Nur Coşkun ve Çiğdem Arslan. Talihlilerimizi kutluyoruz. Kazananların 25 TL değerindeki kuponları gün içinde hesaplarına yüklenecektir. Yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz!!!

limango 7 tl indirim çeki verdi. kullanmak isteyen varsa özelden mailini atarsa kendisine aktarırım.

kuşum aktarma diyorsun da bi şe söylicem ben
üye olan herkese çek veriyor zaten.
her alış verişte 1 çek kullanılabiliyor.
ayrıca 1 kere çekini kullandın mı o gün gece 12 ye kadar yapacağın her alışverişte kargo ücretsiz oluyor.
yani başkasına aktarman bi şey ifade etmiyor

Aman uzak durun derim... Bende bunu duymuştum daha önce ilk katıldığım çekilişti zaten.. Nerden katıldıysam.. Sürekli arayıp sigorta yaptırmamı istiyorlar.. hayır diyorum ama avantajlarımızı dinleyin diyorlar.. Tamam teşekkür ederiz diyip sonra tekrar arıyorlar.. En sonunda üyeliği iptal ettim bakalım arayacaklar mı tekrar.. sinir bozucu gerçekten.. bana amaçları başkaymış gibi geldi.. Sigorta işin içine girince.. Ama yine de katılmak isterseniz siz bilirsiniz..

prımaya mesaj attım bnde 3 aylık hamıleyım
24 haftalık olmak gerekıyormus
kafamdan 28 ekım dıye yazdm kac haftalık oluyorum kızlar :26:

prımaya mesaj attım bnde 3 aylık hamıleyım
24 haftalık olmak gerekıyormus
kafamdan 28 ekım dıye yazdm kac haftalık oluyorum kızlar :26:

ben 17 ekim demiştim bundan 1 hafta falan önce 26 haftalık oluyordu... sanırım seninde 25 falan olsa gerek..

tamam canım çok sağol katılmadım =)

Palette Ödüllü Sorusu'ndan Yeni Palette Deluxe kazananlar aşağıdaki gibidir.

Aygül Paslı

Aysel Pehlivan

Aysel Özübek

Ayten Güneş

Birsen Hitit

Canan Karaca Koçer

Demet Günüç

Emel Sarıtaş

Hatice Erdoğan Sarıtaş

Müge Aydın

Nilay Ukşul

Nurcan Çağman

Özlem Yiğit Uzun

Pınar Tatlısoy Uğuz

Saliha Acar

Sema Aygahoglu

Semra Sumer

Songül Barut

Züleyha Şahin

Aygül Paslı
Aysel Pehlivan
Aysel Özübek
Ayten Güneş
Birsen Hitit
Canan Karaca Koçer
Demet Günüç
Emel Sarıtaş
Hatice Erdoğan Sarıtaş
Müge Aydın
Nilay Ukşul
Nurcan Çağman
Özlem Yiğit Uzun
Pınar Tatlısoy Uğuz
Saliha Acar
Sema Aygahoglu
Semra Sumer
Songül Barut
Züleyha Şahin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…