Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

minik bir oğlum var genelde ondan ve ev işlerinden fırsat buldukça bakabiliyorum. o da ben göresiye siz paylaşmış katılmış hatta burada cevaplamış falan oluyorsunuz :) oğlum uyurken bu bir ilkti mutluyum :):):) umarım kazananda olur...

yeni gelebildim eve kızlar "şey" yarışması bu akşam açıklanmayacakmıydı ?

artık silmek istiyorum o sayfayı

yaa o şey'i bende bekliyorum ama yok açıklamadı sanırım daha. Daha doğrusu en son baktığımda yoktu. sordum cevapta vermediler

gerçi boşa bekliyorum yine her zamanki gibi çıkmaz bana

olsun olur öle bendede bi sıpa var bede aynı durumdayım
bende tam onu paylaşmaya gelmiştimm

şansına küs artık sende kazananları açıklarsın ama listede adım olmazsa kaç hemen bak ona göre :b

kızlar aklımda ne zamandır unutmusum sormayı, avonun su son yarısması vardı ya videolu olan, ona bir gün girdik demi hergün degil yanii

kızlar aklımda ne zamandır unutmusum sormayı, avonun su son yarısması vardı ya videolu olan, ona bir gün girdik demi hergün degil yanii

canım nekadar girersen okadar artıyo şansın bilmem kaçta birine veriyolar mesala her 20. 50.felan deniyoya öle işte oda :) bu arada demin dediğime alınmadın inşallah :)

yaa o şey'i bende bekliyorum ama yok açıklamadı sanırım daha. Daha doğrusu en son baktığımda yoktu. sordum cevapta vermediler

gerçi boşa bekliyorum yine her zamanki gibi çıkmaz bana

kızlar anladığım kadarıyla bu şey şeysi günlük bi yarışma her gün katılmak gerekiyo sanırım 1-2 şubat 3-4 şubat kazananları diye açıklanmış yalnız sayfada fazla kalmanızı tavsiye etmem çok abuk subuk yorumlar var

o abuk sabuk yorumlardan birini ben okudum şuann ve şu haldeyimm

kızlar dün tavuk dünyasına gittik 4 kişi. yedik içtik gittik
isteedğimiz tavuk tabağını yanında makarna ve salatasıda var sonra volası ekmeği hepsi içindeymiş çok beğendik ya
kodu veriyosunuz faceden diyorsunuz getiroyrlar çokta ilgililerdi

alttaki şekle bak ya tövbe tövbe

kızlar aslında bu tür ürünler sağlık ürünleri/gereçleri kapsamında kalıyor ama maalesef cnsellik üzerinden pazarlanıyor, bizim bazı abazan Türk erkekleri de tamamen abazan duygularıyla geliyor sayfayı beğeniyor, saçma sapan yorumlardan da gördüğümüz gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…