ilk kez burada görmeden ben paylaşayım umarım beceririm
https://www.facebook.com/watsonsturkiye/app_433134740089981
doktorluk işiniz olmasın insallah cnm, ama herzaman sorabilirsiniz,yardımcı olmaya calısırımaaaaaa kızzz bişey olduğunda sana soralım bari doktora gitmektenseee
yeni gelebildim eve kızlar "şey" yarışması bu akşam açıklanmayacakmıydı ?
artık silmek istiyorum o sayfayı
olsun olur öle bendede bi sıpa var bede aynı durumdayımminik bir oğlum var genelde ondan ve ev işlerinden fırsat buldukça bakabiliyorum. o da ben göresiye siz paylaşmış katılmış hatta burada cevaplamış falan oluyorsunuz :) oğlum uyurken bu bir ilkti mutluyum :):):) umarım kazananda olur...
bende tam onu paylaşmaya gelmiştimm
kızlar aklımda ne zamandır unutmusum sormayı, avonun su son yarısması vardı ya videolu olan, ona bir gün girdik demi hergün degil yanii
yaa o şey'i bende bekliyorum ama yok açıklamadı sanırım daha.Daha doğrusu en son baktığımda yoktu. sordum cevapta vermediler
gerçi boşa bekliyorum yine her zamanki gibi çıkmaz bana
şansına küs artık sende kazananları açıklarsın ama listede adım olmazsa kaç hemen bak ona göre :b
kızlar anladığım kadarıyla bu şey şeysi günlük bi yarışma her gün katılmak gerekiyo sanırım 1-2 şubat 3-4 şubat kazananları diye açıklanmış yalnız sayfada fazla kalmanızı tavsiye etmem çok abuk subuk yorumlar var
canım nekadar girersen okadar artıyo şansın bilmem kaçta birine veriyolar mesala her 20. 50.felan deniyoya öle işte oda :) bu arada demin dediğime alınmadın inşallah :)
o abuk sabuk yorumlardan birini ben okudum şuann ve şu haldeyimm
yok cnm ya,alınrmıyım hiç.. ben bırakmıstım avonu insan uyarır anammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?