Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynennnn bide ilk okuduğumda benim kafa basmadı bu adam ne diyo diye bi daha okudum

psikolojim bozuldu resmenn

neyse kızlar kazanmamak daha iyi sanırım bundan ben katılmıcam bir daha

Rüzgar GÜLÜ KIR Bahçesi
ŞANSLI AİLE OLMAK İSTERMİSİNİZ ?

8 şubat saat 17.00 a kadar bu görselimizi beğenip duvarında herkese açık olarak paylaşan 1 ailemiz bizden açık büfe kahvaltı kazanacaktır..

Kazanan 8 şubat günü saat 20.00 da ilan edilecek pazar günü açık büfe kahvaltımızı misafir olacaktır

yemedim içmedim bütün günümü twitter öğrenmeye harcadım, yarışmalara da katıldım. Yok mu twitter yarışması gönderin gelsin

yemedim içmedim bütün günümü twitter öğrenmeye harcadım, yarışmalara da katıldım. Yok mu twitter yarışması gönderin gelsin

yaşasınnnn takıldığım yerlerde sana sorarım artıkk

kızlar bu arada hesaplarınızı kontrol edin trendyol 50 tl alt limitli 20 tl veriyor.

açıklarım tabi canımmm. abowww korktum bakkk şimdiden dua etmeye başlıyım sana çıksın diyee
:)))))))))))) he he he korkma korkma :)))))))))
ooooooooooh afiyet olsun canım
yok cnm ya,alınrmıyım hiç.. ben bırakmıstım avonu insan uyarır anammmm
ben oynamıyom uyuz oluyom bide avon kargo parası ödetiyo onu verceme zaten avon satan birinden alırım bi ruj bugün bizim marketin önünde bir yığın kadın poşet poşet tester dağıtıyodu banada verdiler yeter :) uğraşmıyom avonun oyunuylan he he :)
kartopundan kazandığım takı seti geldi bugün.
Eki Görüntüle 626023

güle güle kullancanım

bu arada ben hiç kendimi tanıtmadım bu zamana kadar kızlar size. gerçi bu kadar çok gelemiyordum ondanda kaynaklanıyor. artık vaktim olduğunca sizinleyim. Yasemin ben.20 yaşındayım bekarım. kampanyalara nasıl başladım bilmiyorum ama başladım işte hepinize bol şanslar bol kazançlar diliyorum tabi kendime de

kızlar bu arada benim kadar şanssız insan yoktur dün gece anladım. bir blog 50. ve 100. izleyicisine sürprizi olduğunu söylüyordu.
şansa bende girdim 49 izleyicisi vardı ben 50. oldum. ama 2 dk sona 49 48 tek tek 45 e kadar düştü oda boş çıktı anlıcağınız

yazsaydın ya, adaletsizlik oluyor diye, böle böle oldu diyeee, hadiiii hemen yazzzz onlara,olurmu öle sey

yazsaydın ya, adaletsizlik oluyor diye, böle böle oldu diyeee, hadiiii hemen yazzzz onlara,olurmu öle sey
50. olunca yazdım sanırım 50. oldum çok sevindim falan diye. sonra 48e düştüğünü yazdım. başkada birşey yazmadım canım. bakalım daha kim olduğu açıklanmadı zaten

kızlar buna katılmayan varsa 3 kişim eksizk simini ekleye bilcem varmı ama sayfayı beğenmeden isminizi yazmam lazım

tam ben varım dicektim ama beğenmişim canım. dur anneme bakıyım bi ondan beğenmediysem onu yazabilirsin.canım malesef ondanda beğenmişim. dur bi şansımı zorliyim babamınkine bakıyım

Son düzenleme:
50. olunca yazdım sanırım 50. oldum çok sevindim falan diye. sonra 48e düştüğünü yazdım. başkada birşey yazmadım canım. bakalım daha kim olduğu açıklanmadı zaten

o olay benimde başıma twitter loreal yarışmasında gelmişti canımm retweetlerini alanlar yüzünden hakkım gitmişti lorealde hediyeyi baskasına vermişti çok üzülmüştüm

:))))))))) memnun oldum bende nurcan nickten belli zaten :) ama burdan tanıyamıyoruz facede ekliysen kendini ben kk daki alya diye tanıtsan daha akılda kalıcı olur burda sadece nic akılda kalıyo :)
ben avondan rimel kazanmıstım,kargo parası ödemedim şeker
hadi ay iyiymiş herkez kargoyu biz ödüyoz yazıyoya katılmıyom bir iki girip sonra brakıyom

bastır kız hakkını verme okadar emek veriyoz de nasıl iş bu 50 den düşermi de

o olay benimde başıma twitter loreal yarışmasında gelmişti canımm retweetlerini alanlar yüzünden hakkım gitmişti lorealde hediyeyi baskasına vermişti çok üzülmüştüm

bende üzüldüm dün akşam. bakalım açıklanınca belli olacak

tam ben varım dicektim ama beğenmişim canım. dur anneme bakıyım bi ondan beğenmediysem onu yazabilirsin.canım malesef ondanda beğenmişim. dur bi şansımı zorliyim babamınkine bakıyım

he he bütün aileiy geziyon bende hep kardeşlerimi yazdım annemi eşimi yazdım son bir kişi kaldı şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…