aynennnn bide ilk okuduğumda benim kafa basmadı bu adam ne diyo diye bi daha okudum
alttaki şekle bak ya tövbe tövbe
kızlar aslında bu tür ürünler sağlık ürünleri/gereçleri kapsamında kalıyor ama maalesef cinsellik üzerinden pazarlanıyor, bizim bazı abazan Türk erkekleri de tamamen abazan duygularıyla geliyor sayfayı beğeniyor, saçma sapan yorumlardan da gördüğümüz gibi.
yemedim içmedim bütün günümü twitter öğrenmeye harcadım, yarışmalara da katıldım. Yok mu twitter yarışması gönderin gelsin
yaşasınnnntakıldığım yerlerde sana sorarım artıkk
:)))))))))))) he he he korkma korkma :)))))))))açıklarım tabi canımmm. abowww korktum bakkkşimdiden dua etmeye başlıyım sana çıksın diyee
ooooooooooh afiyet olsun canımkızlar dün tavuk dünyasına gittik 4 kişi. yedik içtik gittik
isteedğimiz tavuk tabağını yanında makarna ve salatasıda var sonra volası ekmeği hepsi içindeymiş çok beğendik ya
kodu veriyosunuz faceden diyorsunuz getiroyrlar çokta ilgililerdi
ben oynamıyom uyuz oluyom bide avon kargo parası ödetiyo onu verceme zaten avon satan birinden alırım bi ruj bugün bizim marketin önünde bir yığın kadın poşet poşet tester dağıtıyodu banada verdiler yeter :) uğraşmıyom avonun oyunuylan he he :)yok cnm ya,alınrmıyım hiç.. ben bırakmıstım avonu insan uyarır anammmm
kartopundan kazandığım takı seti geldi bugün.
Eki Görüntüle 626023
kızlar bu arada benim kadar şanssız insan yoktur dün gece anladım. bir blog 50. ve 100. izleyicisine sürprizi olduğunu söylüyordu.
şansa bende girdim 49 izleyicisi vardı ben 50. oldum. ama 2 dk sona 49 48 tek tek 45 e kadar düştüoda boş çıktı anlıcağınız
50. olunca yazdım sanırım 50. oldum çok sevindim falan diye. sonra 48e düştüğünü yazdım. başkada birşey yazmadım canım. bakalım daha kim olduğu açıklanmadı zatenyazsaydın ya, adaletsizlik oluyor diye, böle böle oldu diyeee, hadiiii hemen yazzzz onlara,olurmu öle sey
kızlar buna katılmayan varsa 3 kişim eksizk simini ekleye bilcem varmı ama sayfayı beğenmeden isminizi yazmam lazım
50. olunca yazdım sanırım 50. oldum çok sevindim falan diye. sonra 48e düştüğünü yazdım. başkada birşey yazmadım canım. bakalım daha kim olduğu açıklanmadı zaten
:))))))))) memnun oldum bende nurcan nickten belli zaten :) ama burdan tanıyamıyoruz facede ekliysen kendini ben kk daki alya diye tanıtsan daha akılda kalıcı olur burda sadece nic akılda kalıyo :)bu arada ben hiç kendimi tanıtmadım bu zamana kadar kızlar size. gerçi bu kadar çok gelemiyordum ondanda kaynaklanıyor. artık vaktim olduğunca sizinleyim. Yasemin ben.20 yaşındayım bekarım. kampanyalara nasıl başladım bilmiyorum ama başladım iştehepinize bol şanslar bol kazançlar diliyorum tabi kendime de
hadi ay iyiymiş herkez kargoyu biz ödüyoz yazıyoya katılmıyom bir iki girip sonra brakıyomben avondan rimel kazanmıstım,kargo parası ödemedim şeker
50. olunca yazdım sanırım 50. oldum çok sevindim falan diye. sonra 48e düştüğünü yazdım. başkada birşey yazmadım canım. bakalım daha kim olduğu açıklanmadı zaten
o olay benimde başıma twitter loreal yarışmasında gelmişti canımm retweetlerini alanlar yüzünden hakkım gitmişti lorealde hediyeyi baskasına vermişti çok üzülmüştüm
tam ben varım dicektim ama beğenmişim canım. dur anneme bakıyım bi ondan beğenmediysem onu yazabilirsin.canım malesef ondanda beğenmişim. dur bi şansımı zorliyim babamınkine bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?