bende üzüldüm dün akşam. bakalım açıklanınca belli olacak
canım sen bende eklimisin bilmiyorum ki:))))))))) memnun oldum bende nurcan nickten belli zaten :) ama burdan tanıyamıyoruz facede ekliysen kendini ben kk daki alya diye tanıtsan daha akılda kalıcı olur burda sadece nic akılda kalıyo :)
bastır kız hakkını verme okadar emek veriyoz de nasıl iş bu 50 den düşermi de
he he bütün aileiy geziyon bende hep kardeşlerimi yazdım annemi eşimi yazdım son bir kişi kaldı şimdi :)
bu arada ben hiç kendimi tanıtmadım bu zamana kadar kızlar size. gerçi bu kadar çok gelemiyordum ondanda kaynaklanıyor. artık vaktim olduğunca sizinleyim. Yasemin ben.20 yaşındayım bekarım. kampanyalara nasıl başladım bilmiyorum ama başladım iştehepinize bol şanslar bol kazançlar diliyorum tabi kendime de
oh be yaşıtım ve bekarda varmış aramızda tek tük varda[/QUOTE bak bak içimizdeki haine sen
oh be yaşıtım ve bekarda varmış aramızda tek tük varda
bekarım canım asker yolu gözlüyorummm
https://www.facebook.com/KampanyaMerkez
yarışma linkide veriyimde. bugün çok konuştum ceza almıyım
oh be yaşıtım ve bekarda varmış aramızda tek tük varda[/QUOTE bak bak içimizdeki haine sen
böyle diceğinizi biliyordum hehehe şakasına be bilmiyomusun beni
bende varım sanırım bekar ve yaşı yakın olan kızlaarr
bende 21 imden gün aldım ki
aynen öyle senin gönlün 21 bile değil 18 18 taş çıkartırsın
yemedim içmedim bütün günümü twitter öğrenmeye harcadım, yarışmalara da katıldım. Yok mu twitter yarışması gönderin gelsin
kızlar bu arada benim kadar şanssız insan yoktur dün gece anladım. bir blog 50. ve 100. izleyicisine sürprizi olduğunu söylüyordu.
şansa bende girdim 49 izleyicisi vardı ben 50. oldum. ama 2 dk sona 49 48 tek tek 45 e kadar düştüoda boş çıktı anlıcağınız
şaka şaka sen zaten bana genç demiştin 30 luk gencim ben hehe :)böyle diceğinizi biliyordum hehehe şakasına be bilmiyomusun beni
bende 21 imden gün aldım ki
eneeeee sen benim kardeşlerdende ufamışın bitek en küçük kardeşimden büyüksün yaşlı hissettirmeyin bana kendimi be ne bu yaşlar büyüyün azcık :b
yalnız değilsin diyecemde sen benden küçüksündür bende 29 yaşındayım ama göstermediğimi söylerlerşaka şaka sen zaten bana genç demiştin 30 luk gencim ben hehe :)
eneeeee sen benim kardeşlerdende ufamışın bitek en küçük kardeşimden büyüksün yaşlı hissettirmeyin bana kendimi be ne bu yaşlar büyüyün azcık :b
sanırım niye dedin sen kaç yaşındasın arkidişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?