Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aşkınızı CineRomantik uygulaması ile filme dönüştürün, filminizi sevgilinizle sinema salonunda izleme şansı yakalayın. Bu harika hediyeyle sevgilinize unutulmaz bir sürpriz yapın!
https://www.facebook.com/maximum

Son düzenleme:
kazandiginiz hemen cikiyomu tafta

Kazandığında hemen çıkıyor ama sonradan aynı adresten birden fazla katılım olduğu anlaşıldığında eleme yapıyorlar öyle bir uyarıları vardı

ocak ayı gelmedi benım

Ocak ayı kazananlarda gelen yok sanırım bu ay içinde gelecek bende kazandım gelmedi burdaki arkadaşlar 1 ay sonra filan geliyor demişti

bunun linki ne? eski yarışması çıktı gogıla yazdığımda:18:

ayyy kırmızısının sonuncusunu kapmıştım 249tele ye ama bacağımı çok sıktıydı, iade etmiştim

canım ben sürekli hunter kampanyalarına bakıyorum o kırmızı ile bu siyahın aynısı zaten sürekli 219 tl hiç değişmedi bu hatta daha düşerse ben alacağım diye sürekli trendyoldan falan takip ediyorum. şimdi gördüm de siyahın fiyatını 349 yapmışlar şaşırdım valla.

KAYRA @Kayratekstil

Kayra’dan HEDİYE!. Bizi takip eden ve bu tweeti RT edenler arasından bir takipçimize, "YA HAKK" kolye hediye ediyoruz.

kazandiginiz hemen cikiyomu tafta

aynen hemen yazıyor ben de 1 kez kazanmştm ilk kez bi sayı tutturabildiğime şaşmıştım planlayarak girmemek lazım böyle şeylere beklenti olunca bşy olmuyo öylesine tıklayınca hoş bi sürpriz oluyor

kızlar bu arada şu markafoni çekleri kazanılmştı ya samsungta köpüğün gücü falan onların bugünmüş son kullanma tarihi ben alışvrş yaparken gördüm. ama kullanmayacak olan yanmasın diyen varsa talibim alacak bşy bulurum ben bşy kazanamıyom bari indirimli alayım giyim düşkünü olarak

aaa :26: iyi ki iade etmişim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…