Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hmmmmmmmm burası baya çıtırlarla doluymuş :80::82:

ben de 29 yaşındayım orta derece çıtırlıktan çıkmama ramak kaldı :26:

5,5 yıllık evliyim..6 aylık ikizlerim var... bodrum da yaşıyorum...adım elif...

bebişlerden ötürü sizin kadar buraya hakim olamıyorum...arkamdan baktı kaçtı demeyin lütfen

buarada face dede arkadaş olmak isterim isteyen olursa :13:

Herkes kendini tanıtıyorken eksik kalmıyayım

23 yaşındayım..Bekarım..Bursa'dan katılıyorum :))
ben de bursa danım canım hemşehriyiz

benim de 22 olmama 9ay var
Gitti gidiyordan bir ben çek kazanamadım galiba ya Uygulama sürekli takılıyor bende, sizde hiç sorun olmuyor mu??

bi de ben kızlar bu avon ve gittigidiyora her gün ypmıcaz gibi glyor bana kullnm kşlullarında öle yazmıyoo bide bu gnc ye eleman arayanlar beni tavsiye edebilir ama ben de 7kişi arıyorum şimdi nolcak

tam yaşınızı bilmiyorum ya sizin ondan öyle dedimm ben 20buçukum bekarım üniversite okuyorumm başkada ne deyim ki bugun birbirimzle tanışma günü oldu yahuu

adım sibel bende 22 yaşındaym ve tabiki bekarım ve sanırım istisnaları oluşturuyoruz

bende varım bendeeeee

Bende bekarımmmm :)) Benim yaş 25 :)

yehuuuuuu bende 20.5 yaşındayım aslında 20 diyorum ama dün hastane kağıdımda 21 yazıyordu bugün başka hastne kağımdımda 20 yazıyordu ene 20.5 oluyorum

Son düzenleme:
Merhaba çıtırlar
Gitti gidiyorda sunu farkettim.İlk girdiğimiz zaman geçerli.Dünden beri ara sıra uğraştım yok.Halbusu ne çok istemiştim
Kartopundan kardeşime de gelmiş şal
Drbuzcicegi maşalah anam hem doktorsun hem nasıl yetişiyosun buralara

Eklentiler

• $kommiikk smiley.gif
    35,7 KB · Görüntüleme: 33
Sohbete devam edecekmisiniz yoksa konu kampanyalar mı ?

Çok şikayet gelmeye başladı, insanlar sizin BU BAŞLIKTA özel hayatınızı MERAK etmiyor....

suan calısmıyorum ,ögrenciligimden beri takılırım buraya
kızlar sey sorcam avon nezaman acıklancak

Son düzenleme:
12 Şubat 2013 tarihine kadar Yapı Kredi İnternet Şubesi'ne kullanıcı kodu ya da
kredi kartı ile giriş yapın, Frutation.com'dan anında %25 indirim çeki kazanın!
diye bir msj gelmiş ben ciceksepetini de kullanmadım ki çok pahalı geldi bu çiçekler bu da mı öyle bşy çikolata fln mı acaba yüzde 25 nasıl olur bilmem

İyi geceler kızlar bu aralar hiç birşey kazanamıyorum. Maggiden bile birşey çıkmamış Hero Baby numune göndermiyor diye sinir olmuştum. Eşimide üye yapmıştım bi geldi üç paket çok sevindim. Pazartesi günüde işe başlıyorum doğum iznim bitiyor artık.

günaydın
money in verdği şu dove saç bakım serumundan alan oldu mu kızlar fiyatı ne kadar biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…