Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cifin o koca listesinde bende yokum kızlarr

ama şey den kazanmışımm çok sevindim kek buketi alıyormuşşun bi şifre veriyorlarmış varmı başka bizden kazann şey

tebrikler kek buketi ne nasıl veriolarmış şeydenmi ben eşimin adıyla katıldım onada çıkmış ama ne oldunu anlamamışdım ilk başda buket nerdeeen

tebrikler kek buketi ne nasıl veriolarmış şeydenmi ben eşimin adıyla katıldım onada çıkmış ama ne oldunu anlamamışdım ilk başda buket nerdeeen

canım maile kod gönderilecekmiş o kod ile Bonny Food özel Sevgililer Günü buketi alıyormuşun. ama mailimi kontrol ettim suan için kod gönderilmemiş sana kod gelmiş mi bir bak haberleşelim

canım maile kod gönderilecekmiş o kod ile Bonny Food özel Sevgililer Günü buketi alıyormuşun. ama mailimi kontrol ettim suan için kod gönderilmemiş sana kod gelmiş mi bir bak haberleşelim

yok canım ya gelmemiş ne zaman gelirki ay sana gelirse haber ver bana :d

L'OREAL Parısten kazandığım Revitalift LaserX3 kremim geldi. Ama 40-60 yaş arası kullanımı uygunmuş. Anneme nasipmiş artık

Doğuş Çay @enguzelcay

Çay paketi ödüllü yarışmamızın yeni sorusu saat 15.00'da geliyor. Hazır mısınız? :)

kızlar cifte benimde ismim var bence kazananlar olabilir. çünkü katıl ve mutlu ışıltılı sona ulaş yazıyodu.
bugünkü yazıda da mutlu ve ışıltılı sona ulaşanlar yazmış..

kızlar cifin sayfasında böyle bir cevap yazmış admin 23 saat önce
erhaba.... Hanım, kampanyamızın kazananları 08.03.2013 tarihinde sayfamızda duyurulacak ve kazananlar ile iletişime geçilecektir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, bol şanslar dileriz
yani o liste kazananlar değil ama ben de katılmıştım ismim yok anlamadım gitti

FikriMühim @FIKRIMUHIM

Saat 22:00'a kadar bu mesajı RT yapan ve #sevdiğimiçin etiketiyle en güzel tweeti yazan 2 takipçimiz ödülleri kazanacak pic.twitter.com/wPwYJfuo

ePttAVM @epttavm

14 Ayar tektaş yüzük kazanabileceğiniz yarışmamızda son 2 gün! #Aşkın3Boyutu'nu tanımlayın, kazanma şansı yakalayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…