Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben 10 dk öncesinde ödül sayfasına girdim süre dolunca tıklamaya başladım ama baya da tıkladım neyse ki alabildim

anaaa omo almışım galiba ben yaa :26:

yani bari yorum yaparak devam edeyim diğer hediyeler için dedim
yorum yaptım bikaç tane bi bakmış puanım 16 olmuş, nasıl yani dedim
gittim kazananlara baktım adım var

Ben geçen ayda bu ayda o şekilde aldım tabi öncesinde eksik puanı tamamlamak için yada günlük giriş puanını girmek için yanına laf aramızda bölümüne yorum hazırlıyorum önce onu tıklıyorum sonra hediye sayfasındaki seçeneği tıklıyorum

omoya bastım bastım dondu hiç onaylayamadım stokta var görünüyodu hep şimdi baktım kazananların içinde adım var kontrol edin sizde
bende de öyle olmuştu....

aynen diyorum orda sanki bi 9 vardı puanın düşeceği aklıma gelmedi birden sonra çaktım davayı

Puan düştüğüne göre kapmışsın hediyeyi tebrikler

ben bi gün yapmamışdım puanım yetmio haliyle ama stokların önumde bir bir gidişini gördum

Ablamında eksik puanı vardı gerçi bugünle tamamlanıyordu ama onda stok yetersiz çıktı

bişeler yapman gerek ne demek
ayrıca ben girebildiğimde stok 85 deydi bastım cok kez de olmadı

bende de öyle olmştu 170 stok vardı basa basa helak oldum onaylaya basınca olmuyodu iptale basıp tekrar giriyodum yine olmamaıştı ama demek yoğunluktan dolayı snradan onaylamş bnde olmadı sanmştm puan düşünce anladım sen de bir kontrol et puanın düştüyse almşsındr

afedersin de dediklerini yapmasam omo yarışmasının ödüllerini tıklamak da işim ne,

sen ödülleri açıp bekleyelim mi ne önerirsiniz diye sordun ben de onun cvbını verdim ödüllerin üzerinde beklemeyin bazen puan yetersiz yazıyor diye tüyo vermeye çalıştım yardım etmek de suç olmuş anlaşılan

suçla falan alakası yok, fazla alınganlık yapıyosunuz.. bugunun puanını hesaplayınca gece direkt o puana cıkılıyor zaten.. siz yorum yap, begen bişeler yap deyince sasırdım ister istemez, siz bu gece yorum falan da yapmıs olabilirsiz ama bana gerek yoktu uzatmayalım, iyi geceler size, tskr

Son düzenleme:

Yeni güne girmeden omoyu açtığımız için yeni gün puanları işlenmesi açısından bir yorum yapmamız gerekiyor arkadaş onu anlatmaya çalışmış sanırım birbirinizi kırmaya gerek yok herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor

doğadan da ismim var ama isim benzerliğide olabilir...YENİ CEVAPLAR mısır püskülü,beyaz çay,yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…