ben ödüller sayfasına ara ara girebildim zaten, 185 stok kaldığında, 127 stok kaldığında falan hep o sayfadaydım
ama ödülü seçtiğimde donup kalıyodu, defalarca denedim, iki tarayıcıdan, diğer bilgisayardan falan denedim, benim problem o aşamadaydı
cnm dedim arkadaşa da bnde bi kez kabul etmemeişti öyle yapmayn bence bi giriş yapmanız grekyor
kendime alabildim de her tarayıcı da doğru dürüst açmadığı için anacağım alamadı gene
nihayet 4aydır 2. hediyememeklerime acıyorum ya çok boş vaktim geçmiş ellerim bomboş bunu bileğimn hakkıyla aldım ama nihayet çok geç gönderiyorlar bekliycez inşallah alabilmişinzdr arkdşlar yoksa diğer hediyeler için hiç ümit etmeyin derim
ben bi gün yapmamışdım puanım yetmio haliyle ama stokların önumde bir bir gidişini gördum
cnm beklersen bşy olduğu yok puan yetersz demşti bana bikere girdiğini kabul etmyo yani bşyer yapman gerek.
bende de öyle olmuştu....omoya bastım bastım dondu hiç onaylayamadım stokta var görünüyodu hep şimdi baktım kazananların içinde adım var kontrol edin sizde
anaaa omo almışım galiba ben yaa :26:
yani bari yorum yaparak devam edeyim diğer hediyeler için dedim
yorum yaptım bikaç tane bi bakmış puanım 16 olmuş, nasıl yani dedim
gittim kazananlara baktım adım var
anaaa omo almışım galiba ben yaa :26:
yani bari yorum yaparak devam edeyim diğer hediyeler için dedim
yorum yaptım bikaç tane bi bakmış puanım 16 olmuş, nasıl yani dedim
gittim kazananlara baktım adım var
ben bi gün yapmamışdım puanım yetmio haliyle ama stokların önumde bir bir gidişini gördum
aynen canım bende bigün unuttum diğer hediyelerdende umutlu değilim aslında :78:
bişeler yapman gerek ne demek
ayrıca ben girebildiğimde stok 85 deydi bastım cok kez de olmadı
bişeler yapman gerek ne demek
ayrıca ben girebildiğimde stok 85 deydi bastım cok kez de olmadı
yani bir yere tıklayıp girişten puan kazanmak , yorum yapmak
afedersin dedediklerini yapmasam omo yarışmasının ödüllerini tıklamak da işim ne,
sen ödülleri açıp bekleyelim mi ne önerirsiniz diye sordun ben de onun cvbını verdim ödüllerin üzerinde beklemeyin bazen puan yetersiz yazıyor diye tüyo vermeye çalıştım yardım etmek de suç olmuş anlaşılan
suçla falan alakası yok, fazla alınganlık yapıyosunuz.. bugunun puanını hesaplayınca gece girince direkt o puana cıkılıyor zaten.. sizn yorum yap, begen bişeler yap deyince sasırdım ister istemez, siz bu gece yorum falan da yapmıs olabilirsiz ama bana gerek yoktuuzatmayalım, iyi geceler size, tskr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?