Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

omo ödüller acılmıyor birtürlüü
stokta var gözüküyor tıklıyorum olmuyor, hep beceriksizim ya, kazansam sasarım zaten

Son düzenleme:
Ne omoymuş arkadaş bi alamadım parmak kası yaptım resmen

Benimki hala dönmekle meşkul sayfayı yenilemiyor stoku ne ara gördün

ben ödüller sayfasına ara ara girebildim zaten, 185 stok kaldığında, 127 stok kaldığında falan hep o sayfadaydım
ama ödülü seçtiğimde donup kalıyodu, defalarca denedim, iki tarayıcıdan, diğer bilgisayardan falan denedim, benim problem o aşamadaydı

Omoyu kaptım ama ablam o kadar hevese kaçırmış

ya acıp ödüllerde mi beklemek lazım, yoksa o anda grip mi ödüllere girmek zorundayız
cnm beklersen bşy olduğu yok puan yetersz demşti bana bikere girdiğini kabul etmyo yani bşyer yapman gerek.
omo stoğu -4 görünüyor
aynen çok gülüyorum öyle görünce sanki 4kişiye fazladan veriyolar nasıl hücum edildiyse artık
Önceden girip de bekleyebiliyorsunuz sorun olmuyor

cnm dedim arkadaşa da bnde bi kez kabul etmemeişti öyle yapmayn bence bi giriş yapmanız grekyor

kendime alabildim de her tarayıcı da doğru dürüst açmadığı için anacağım alamadı gene
nihayet 4aydır 2. hediyem emeklerime acıyorum ya çok boş vaktim geçmiş ellerim bomboş bunu bileğimn hakkıyla aldım ama nihayet çok geç gönderiyorlar bekliycez inşallah alabilmişinzdr arkdşlar yoksa diğer hediyeler için hiç ümit etmeyin derim

omoya bastım bastım dondu hiç onaylayamadım stokta var görünüyodu hep şimdi baktım kazananların içinde adım var kontrol edin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…