bigün unutunca diğer hediyeleri nasıl alcan ki
suçla falan alakası yok, fazla alınganlık yapıyosunuz.. bugunun puanını hesaplayınca bugun girince direkt o puana cıkılıyor zaten.. sizn yorum yap, begen bişeler yap deyince sasırdım ister istemez, siz bu gece yorum falan da yapmıs olabilirsiz ama bana gerek yoktuuzatmayalım, iyi geceler size, tskr
Yeni güne girmeden omoyu açtığımız için yeni gün puanları işlenmesi açısından bir yorum yapmamız gerekiyor arkadaş onu anlatmaya çalışmış sanırım birbirinizi kırmaya gerek yok herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor
doğadan da ismim var ama isim benzerliğide olabilir...YENİ CEVAPLAR mısır püskülü,beyaz çay,yeşil çay
ben de yanlş anladığnzı düşündüm tekrar okuyunca görürsnz ztn alınganlık yapmıyorum ben gayet normal cvp vermiştim de son 2 şeyde biraz tuhaflık sezdim. o şeyi de genel olarak söyledim beğen yorum yap vs. burada bilmeyen arkadaşlar var anladığım kadarıyla ve öğrenmek istiyorlar.evet bugünlük tıklayıp girince yükseldi puan denk geldi gerek yoktu yorum yapmaya ama diğer zamanlarda öyle denk gelmeyebilir o nedenle söyledim. bilen arkadaşlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır zaten
Yeni güne girmeden omoyu açtığımız için yeni gün puanları işlenmesi açısından bir yorum yapmamız gerekiyor arkadaş onu anlatmaya çalışmış sanırım birbirinizi kırmaya gerek yok herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor
faceden CheetosTurkiye girin anem ya bu ne biçim bişi gözlerim körerdisayamıyorum
ben sizin dediğinizi anlıyorum da, biz bugun için konusuyoruz. bence siz benim sordugumu anlamamıssınız ve genel cvp yazmıssınız, yaa neyse burası sohbet yeride degil zaten, iyi geceler
ayyy o ne öyle beeee:96: gözlerimin içine etti
gel bide bana sorrufumu aldım ekranda gödum topları çize çize bile saydım ahahahahah değişik çıkarttım her sayışımda anlamadım giitti 110 ile 120 arası bişiler galiba eminde olamıyorum sayamıyorum
gel bide bana sorrufumu aldım ekranda gödum topları çize çize bile saydım ahahahahah değişik çıkarttım her sayışımda anlamadım giitti 110 ile 120 arası bişiler galiba eminde olamıyorum sayamıyorum
ee yine o kadar saymışsın canım yaa ben 25ten sonra bıraktım gözlerim heryeri beyaz görmeye başladı
tebrikler canım, anneciğine geçmiş olsunncnm beklersen bşy olduğu yok puan yetersz demşti bana bikere girdiğini kabul etmyo yani bşyer yapman gerek.
aynen çok gülüyorum öyle görünce sanki 4kişiye fazladan veriyolar nasıl hücum edildiyse artık
cnm dedim arkadaşa da bnde bi kez kabul etmemeişti öyle yapmayn bence bi giriş yapmanız grekyor
kendime alabildim de her tarayıcı da doğru dürüst açmadığı için anacağım alamadı gene
nihayet 4aydır 2. hediyememeklerime acıyorum ya çok boş vaktim geçmiş ellerim bomboş bunu bileğimn hakkıyla aldım ama nihayet çok geç gönderiyorlar bekliycez inşallah alabilmişinzdr arkdşlar yoksa diğer hediyeler için hiç ümit etmeyin derim
aynenomoya bastım bastım dondu hiç onaylayamadım stokta var görünüyodu hep şimdi baktım kazananların içinde adım var kontrol edin sizde
aynenBen 10 dk öncesinde ödül sayfasına girdim süre dolunca tıklamaya başladım ama baya da tıkladım neyse ki alabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?