Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben de yanlş anladığnzı düşündüm tekrar okuyunca görürsnz ztn alınganlık yapmıyorum ben gayet normal cvp vermiştim de son 2 şeyde biraz tuhaflık sezdim. o şeyi de genel olarak söyledim beğen yorum yap vs. burada bilmeyen arkadaşlar var anladığım kadarıyla ve öğrenmek istiyorlar.evet bugünlük tıklayıp girince yükseldi puan denk geldi gerek yoktu yorum yapmaya ama diğer zamanlarda öyle denk gelmeyebilir o nedenle söyledim. bilen arkadaşlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır zaten

Son düzenleme:

bu gece yorum yapmaya gerek yok tu ki, ne alaka.. girince 910 cıktı zaten, Allah Allah ben fazladan puan mı aldım da acaba kafam karıstı
ayrıca ben kıracak hiççç bişecik demedim

Son düzenleme:

ben sizin dediğinizi anlıyorum da, biz bugun için konusuyoruz. bence siz benim sordugumu anlamamıssınız o anda ve genel cvp yazmıssınız, yaa neyse burası sohbet yeride degil zaten, tesekkür ederim sizede yardım etmek istemmişşiniz.. iyi geceler

Son düzenleme:

aynen canm tam da onu demeye çalıştım.

arkadaşlar bu arada bioder linki gördüm sanki ama o 17 ocakta bitmiş o yarışmahala beğenip paylaşanlar var baktım boşuna vakit kaybetmeyin derim kazananlar da açıklanmş zaten.

ben sizin dediğinizi anlıyorum da, biz bugun için konusuyoruz. bence siz benim sordugumu anlamamıssınız ve genel cvp yazmıssınız, yaa neyse burası sohbet yeride degil zaten, iyi geceler

bugün için konuşuyorsunuz da benim vermek istediğim tüyo farklıydı yarışmaya devam ederseniz görüceksiniz ztn ne demek istediğimi neyse ben yine yardım etmeye çalıştım çalışıyorum da size de iyi geceler yanlş anladıysam da kusura bakmayın bilmeyen arkadaşlar nasiplenir belki dediklerimden onlara yardmcı olablmişmdr.

ayyy o ne öyle beeee:96: gözlerimin içine etti

gel bide bana sor rufumu aldım ekranda gödum topları çize çize bile saydım ahahahahah değişik çıkarttım her sayışımda anlamadım giitti 110 ile 120 arası bişiler galiba eminde olamıyorum sayamıyorum

kızlar link olrk paylaşamadım face trafını yazmıyor sanırım ama şöyle bir kampanya var
sayfa adı: Aslı Evin

ÇILGIN ANGRY BİRDS ŞAPKA Çekilişi
Siz de bu çılgın angry birds şapkaya sahip olmak istiyorsanız yapacaklarınız çok basit.

1-asoshshop Facebook Sayfamı beğenin.
2-Bu görseli profilinizde 'Herkese Açık' olarak paylaşın.
3-Fotoğrafın altına şartları yerine getirdiğinize dair yorum bırakın.

Çekiliş 28 Şubat günü gerçekleşecektir. O güne kadar şartları yerine getirenler arasında yapılacak çekiliş sonucu bir kişi istediği ölçülerdeki 1 adet angry birds şapkanın sahibi olacaktır.
Ürün çekiliş tamamlandıktan sonra 1 hafta içerisinde kargoya verilecektir. Kargo ücreti tarafımıza aittir.Çekiliş Türkiye sınırları içerisindedir. Eğer kazanan yurt dışından olursa kargo ücretini kendisi öder.

Son düzenleme:

anammmm şaşı olsum resmennn

ee yine o kadar saymışsın canım yaa ben 25ten sonra bıraktım gözlerim heryeri beyaz görmeye başladı

tebrikler canım, anneciğine geçmiş olsunn

bu arada F5 le sayfayı yenilemeniz yeterliydi, çünkü giriş 30 puan ya, zaten yorum falan yapmadan 910 oluyor
ama bundan sonraki zamanlarda yorum da yapılması gereken akşamlar olabilir diğer hediyeler için

omoya bastım bastım dondu hiç onaylayamadım stokta var görünüyodu hep şimdi baktım kazananların içinde adım var kontrol edin sizde
aynen

Ben 10 dk öncesinde ödül sayfasına girdim süre dolunca tıklamaya başladım ama baya da tıkladım neyse ki alabildim
aynen

Son düzenleme:
anneltfen 150 tllik alışverişe 25 tllik çek göndermş kontrol edin ihtiyacı olan vrsa baksın kargo da bedava

ÇEKİLİŞİMİZ - Charliesbasket sayfamızla ilgili 18 SUBATTA - TOMS Hediyemiz olacak. Onun dısında - 20 MART Tarihine kadar

-SAYFAMIZI BEGENEN-
-SAYFAYI FACEBOOK HESABINDA PAYLASAN-
- www.charliesbasket.com - adresine üye olan
** 3 KİŞİ ** RANDOM - YÖNTEMİYLE BELİRLENECEK OLAN CEKİLİŞTEN - KENDİ SECTİĞİ UGG MODELLERİMİZDEN BİRİNE SAHİP OLACAK
http://www.facebook.com/Charliesbasket - FACEBOOK SAYFAMIZ
ÜYE OLMANIZ GEREKEN SİTE : www.charliesbasket.com
https://www.facebook.com/pages/M-M-Shoes-Ayakkabı/22516262092915

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…