kızlar üye sayısı kadarda ziyaretciler takip edior burayı, yarısmalar için.. kızlar üye olsanız, sizleri de görsek,sizlerde bişeler paylasabilirseniz paylassanız
Kızlarrr new life te önde gidiyorum.Dua edinde ben kazanayım
bence esmerist ve jouyfun protesto etmek için gelmiyolar...
kazen sert bir dille uyarı yapmıştı,
ona alınmış olabilirler...
kızlar üye sayısı kadarda ziyaretciler takip edior burayı, yarısmalar için.. kızlar üye olsanız, sizleri de görsek,sizlerde bişeler paylasabilirseniz paylassanız
evet bazen ben de sizler gibi düşünüyorum...dışarıdan tıklayan herkes herşeyi okuyor,katılıyor..bizler araştırıyoruz,cevaplarına kadar paylaşıyoruz ama üye olmadan buranın sayfalarını tıklayan öyle çok misafir üye var ki...bize herhalde aptal bunlar diyorlardır...forumu okumak için üyelik sistemi keşke şart olsa...
arkadaşlarımız nerede? birşeye mi kızdılar? gittiler? haberi olan var mı?sağlıkla ilgili önemli birşey olmasın da..tabii küslük vs de olmasın :)))) hiç yoklar kaç gündür??* merak ettim..yorguncadı faceden arkadaşımdı..şimdi baktım da face listemde de yok...
evet bazen ben de sizler gibi düşünüyorum...dışarıdan tıklayan herkes herşeyi okuyor,katılıyor..bizler araştırıyoruz,cevaplarına kadar paylaşıyoruz ama üye olmadan buranın sayfalarını tıklayan öyle çok misafir üye var ki...bize herhalde aptal bunlar diyorlardır...forumu okumak için üyelik sistemi keşke şart olsa...
diğer sosyal ağlarda görünüyorlar. ben de bilemedim neden uğramadıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?