Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doğtaş Kurumsal ‏@DogtasKurumsal

Sevgililer Günü özel yastıklarından birini kazanmak ister misiniz? Takipte kalın, 10 Şubat Pazar günü başlıyoruz! pic.twitter.com/Gs7iL65m

kızlar üye sayısı kadarda ziyaretciler takip edior burayı, yarısmalar için.. kızlar üye olsanız, sizleri de görsek,sizlerde bişeler paylasabilirseniz paylassanız

Kızlarrr new life te önde gidiyorum.Dua edinde ben kazanayım

bende sana destek olayım canım bana özel mesajla ismini yada face ni gönderde

bence esmerist ve jouyfun protesto etmek için gelmiyolar...
kazen sert bir dille uyarı yapmıştı,
ona alınmış olabilirler...

yada kazen ceza vermişte olabilir uzaklaştırma bazı arkadaşlara

evet bazen ben de sizler gibi düşünüyorum...dışarıdan tıklayan herkes herşeyi okuyor,katılıyor..bizler araştırıyoruz,cevaplarına kadar paylaşıyoruz ama üye olmadan buranın sayfalarını tıklayan öyle çok misafir üye var ki...bize herhalde aptal bunlar diyorlardır...forumu okumak için üyelik sistemi keşke şart olsa...

sonrada adminler tarafından azar yien kişiler biz oluyoruz o kadar emeğe karşılık.. onlar uzaktan bakıp hem yararlansınlar hem şikayet etsinler aman ne iyi

diğer sosyal ağlarda görünüyorlar. ben de bilemedim neden uğramadıklarını.

aynen bence de sonuçta biz paylaşım yapmazsak bu site de bu konu olmaz değil mi ? yani burayı oluşturan biziz

“Aşkınızı hangi Atlas’ın anlattığını yazın, aşkınızın halısını kazanın!” yarışması bugün 17’te başlayacak olup, 13 Şubat Çarşamba saat 13’de sona erecektir.
Aşkınızı anlatan halımızı seçin, nedenini yazın, en çok like’ı sizin yorumunuz alsın, aşkınızın halısı sizin olsun! Yorumlarınızı bekliyoruz.
https://www.facebook.com/atlashali

protesto edesimmm geldi, insan bari tesekkür etmek için kayıt acar
kazen iki sohbet ettik diye,, sadece milletin şikayetleri için degilde bizim dertlerimiz içinde uyarılar yapsa:83:

Son düzenleme:
kızlar ya omoda omolar dışında diğer hediyelerden alabilen oldumu hiç aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…