kızlar ya omoda omolar dışında diğer hediyelerden alabilen oldumu hiç aramızda
deniycem ben canım200de bir kişi olamadım ama,bakalım hayırlısı.. sendemi deniyceksin cnm? hadi insallah
Izlar sinir oldum valla.omolar ne zaman bitti.hani bu gece 900 olacskti.ilk kez katildim istikrarli bir ekilde.ama olmadi.suanyolculuk yapiyorum aklim oomoda.olmadi
Kav puandasiniz simdi.ben 880 deyim.puan kacirdimmi
Kav puandasiniz simdi.ben 880 deyim.puan kacirdimmi
ben geldimkızlarrrrr bişi sorcam şu saray halı kaç koleksiyon vardır dio ya bilen varmı bideeee bu yayınlandımı bilmiorum https://www.facebook.com/clubokey/app_458462880874202 ama ne verio onada bakmadım daha
saray halıyı ben 41 diye buldum canımm
bence esmerist ve jouyfun protesto etmek için gelmiyolar...
kazen sert bir dille uyarı yapmıştı,
ona alınmış olabilirler...
evet bazen ben de sizler gibi düşünüyorum...dışarıdan tıklayan herkes herşeyi okuyor,katılıyor..bizler araştırıyoruz,cevaplarına kadar paylaşıyoruz ama üye olmadan buranın sayfalarını tıklayan öyle çok misafir üye var ki...bize herhalde aptal bunlar diyorlardır...forumu okumak için üyelik sistemi keşke şart olsa...
saniyesinde tükendi kettle yaa bu insanların nasıl bi interneti varalan varmı kızlar
aynı soyaddan iki kişi kazanmıs
saniyesinde tükendi kettle yaa bu insanların nasıl bi interneti varalan varmı kızlar
evet yaabu arada kızlar omonun saati 2 dk ileri yani bizim saatimizden 2 dk önce başlamış şmdi yorum yapıp saatine baktm sizde bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?