Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Izlar sinir oldum valla.omolar ne zaman bitti.hani bu gece 900 olacskti.ilk kez katildim istikrarli bir ekilde.ama olmadi.suanyolculuk yapiyorum aklim oomoda.olmadi

Izlar sinir oldum valla.omolar ne zaman bitti.hani bu gece 900 olacskti.ilk kez katildim istikrarli bir ekilde.ama olmadi.suanyolculuk yapiyorum aklim oomoda.olmadi

zaten bugün aldık omoları 00:00 da puanları tamamlayıp almak için yarıştı herkes yarım saat sonra yani yeni gün başlayınca 00:00 olduğunda kettle için şansımızı deniycez dün bu saatlerde omo günü olduğunu herkes konuşuyordu gözünden kaçmış sanırım

Son düzenleme:
bence esmerist ve jouyfun protesto etmek için gelmiyolar...
kazen sert bir dille uyarı yapmıştı,
ona alınmış olabilirler...

Gerçekten susayım diyorum ama susamıycam. Buraya hergün giriyoruz birbirimizin sayesinde hediyeler kazanıyoruz paylaşımlar yapıp yorumlar yapıyoruz. En doğal hakkımız birbirimiz hakkında minikte olsa bilgi sahibi olmak. O gün yaşlarımızı ve bekar olduğumuzu söyledik bunun dışında özele girmedik. Hemen akabinde bir sürü şikayet geldiğini söyledi. O şikayetleri edenleri eden kişiler asla bizim aramızda kampanya paylaşımları yapan kişiler olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir paylaşım yapmayıp sadece takip edenlerdi eminim. Şimdi bunları söylediğim içinde uyarı alacaksam da alayım.. Diğer arkadaşlarımız eğer bu sebepten gelmiyorsa da arkalarındayım..

O ne hızdı omoda hemen bitti

saniyesinde tükendi kettle yaa bu insanların nasıl bi interneti var alan varmı kızlar

saniyesinde tükendi kettle yaa bu insanların nasıl bi interneti var alan varmı kızlar

Bence internetten değil çünkü hiç kasmıyor net bunda saniyeyi tam ayarlıyorlar hemen kapıyorlar

evet yaa bu arada kızlar omonun saati 2 dk ileri yani bizim saatimizden 2 dk önce başlamış şmdi yorum yapıp saatine baktm sizde bakın

Bu bilgi şahane oldu ona bakmak aklıma gelmedi bi dahakine ona göre davranırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…