Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kesinlikle,
makinamıyız biz durmadan paylasım yapalım.. madem bir pcye baglasınlar bu kısmı durmadan paylasım yapsın bizde bencil misafirler gibi izleyip sadece yarısmalara katılalım.. desppotluk bu, sonucta buraya bizler neden üye olduk ki, paylasımın yanında ufak sohbetler ister istemez oluyor.ogün ben sohbete katılmadım belki ama bircok sohbetinde içindeyim, normal olan bu
admin bizim ufak sohbetlerimizde bize uyarı cekerken, biryandan da misafir olup yada üye olup tek bir paylasımda bulunmayanlardan da ben şikayetciyim,ozaman bu da mantıga aykırı,gurubun ismine aykırı
kendimi işci gibi hissettim birden susunnn, paylasın:44:

Son düzenleme:
evet yaa bu arada kızlar omonun saati 2 dk ileri yani bizim saatimizden 2 dk önce başlamış şmdi yorum yapıp saatine baktm sizde bakın

ben internetten saatlerimi kontrol ettim,türkiye saatlerine bile baktım, bunlar nerenin saatlerini kullanıyor ki
ben bulamadım nerden saatine baktın

Son düzenleme:
ben internetten saatlerimi kontrol ettim,türkiye saatlerine bile baktım, bunlar nerenin saatlerini kullanıyor ki
ben bulamadım nerden saatine baktın

canım yorum yaptıktan sonra altına bak saat yazar o saat benim saatten 1 dakika 50 saniye falan civarı ileride

Aynen öyle drbuzcicegi çok güzel yazmışsın! Çocuk değiliz hiçbirimiz azarlanır gibi uyarılmak hoş olmuyor.. Bende paylaşım yapmayı düşünmüyorum bir süre.. Neyse uzatmayacağım konuyu iyi geceler hepinize...

dur hemen de iyi geceler denmezki, dogru bak,zekice..ben az yapabiliyorum paylasım ama yapmıcam.. burda cok tatlı iyi kızlar var, özelden yollarım ozaman
kendimi işci gibi hissettim susunnnn,paylasın:44:
şimdi dicekler ki bize baska yerde konusun, tekrar söylüyorum ozaman paylasım yapmadan bizi kullananlarda mantığa aykırı
biz buraya azar işitmeye mi giriyoruz, koskoca hanımlar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Kampanyalar çoğalmış ama bi de katılabilsem
Markafoniden alışveriş yapacaksanız davet mekanizması varya ,işte ondan kendi kendinizi davet edin.ilk alışverişe kargo bedava oluyo hemde 10 tl kazanmış oluyosunuz.Ben superonlinecığımdan kazandığım çekleri böyle değerlendirdim.hem kargo bedava hem 10 tl.

durun kızlar yaa nereye gidiyosunuz sorunumuzu ifade edersek çözülecektir elbet. haklısınız çocuk gibi azarlanmak hoş değil.ben ogün katılmadım sohbete ama yönetimin mesajındanda hoşlanmadım gerçekten.sohbettende rahatsız olmadım.evet burası çekiliş yarışma topiği ama tabikide aramızda sohbet olacak ki oluyoda zaten.ogün ilk değildi.aramızda hep sohbet vardı.o gün kimin gözüne battıysa artık.yada kızlar habire "ceza yicez ceza yicez" diye belirte belirte göze soktular resmen durumu bence umursamayıp hem paylaşımlara hem sohbete devam edelim(bunu yazdıktan sonra bende ceza alabilirim :)

yada toplu olarak çekip gidelim gerçi kim umursucak bilmiyorum! tavşan dağa küsmüş dağ "çokta tın" demiş!

kızlar çok haklısınız hepinize sonuna kadar katılıyorumm sonucta bu grup bizim hepimizin paylaşımları sonucu var misafirler yada asagıdan sessiz sessiz takip edenler sayesinde değil.bizim sürekli ceza alıcaz diye rahat edemeyişimiz çok can sıkıcı. ve gruptaki arkadaşların gidişide bir boşluk bıraktı bizde nurcan yelkenlikız joeyfun esmerist aoktar yorguncadı hiç biri yok artık

evet yaa bomboş kaldı.konuşan var mı ki acaba onlarla geri dönmeyecekler mi ki:26:

bugun burdaki isyanlarımız sebebiylee ceza alır yada kk dan atılacakda olabilirizz. gerçi hoş bizide atarsa kim paylaşım yapıcak !!!

bugun burdaki isyanlarımız sebebiylee ceza alır yada kk dan atılacakda olabilirizz. gerçi hoş bizide atarsa kim paylaşım yapıcak !!!

bide benim anlamadığım durum şu ; burda biri bişey kazandığı zaman bi kaç sayfa "güle güle kullan" "teşekkür ederim" ederim mesajları oluyo.o gün teşekkür mesajları yerine arkadaşların muhabbeti olmuş kime zararı dokndu bilmiyommm

bencede demi yani çok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…