Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dün akşam bir arkadaş vardı çok kısa sürede bosch u yapmıştı acaba o mu kazandı inşallah o dur kazanan sedenazdı nicki sanırım

hayır canım ben değilim malesef.aslında dünde yazmıştım..bosh un genel sayfasında bir çok kişi 3-4 sn de tamamlamış..oyunda hile yapılıyor..zaten 5 bölüm den oluşuyor yani her bölüm 1 sn de önüne geliyor..saçmaladılar anlıycağın,haksız kazanç var

kızlar üye olan herkese "ingiliz casusunun itirafları" adlı kitabı yolluyorlarmış.

:: Osmanl Kulb ::
kargo ücreti var mı acaba:44: hoş bir site mehter marşıyla açılıyor beğendim kitap da işime yarardı ama kargo ücreti kafa karıştrıyor git kitapçıdan al haline dönmese keşke paylaşım için teşkkürler canm

tüh ya evet o kdrı da imkansız görünüyor çok hızlı pc olsa da dürbün gibi göz olması lazım insanda yani son resim işi karştırıyor hdi diğerleri neyse de. neyse cnm sen eşini bir bakışta tanıyan gerçek insansın sonuçta tebrkler

ben 00:04:33 de yapdım ama yok daha azını yapamıyorum eşime bile denettim beceremiyoruz adama kendinimi tanıyamıcak yane

inan hiç bilmiyorum tesadüfen bir sitede gördüm geçen yıl yazılmış hatta yorumlar ama kimse kargo parasından bahsetmemiş.
siteye baktım hala devam ediyor mu diye üye oldum hemen.

sonunda bitti cnm mail geldi tarzınıza göre diye sanırım benm seçtiklerime göre benm tarzımı oluşturdu ben rastgele tıkladım bakalım ne renk gelecek

mrb kızlar tatilden kampanyalar kaçtı ...geçmişi okumadım artık umarım güzel şeyler kazanmışınızdır edigadd ne ya feceye yazdım çıkmadı

Bende yaptım eitqaddi:) Bu saatlerde yapmak gerekmiş:) Aynı adrese 3 tane gönderirler mi acaba? Eşimden falanda yaptım çünkü.

günaydın hepinize ... 1 haftalığına İst dışındaydım,hiç giremedim anca döndüm geri şimdi kaldığımız yerden devam

Günaydın kızlar. Doğum iznim bitti bugün işe başladım ben. Facebook,twitter falan sistemden engelli giremiyorum hiç bir yere. Yinede burayı takip etmekten kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…