iyi geceler kızlar 2 gün sonra kocişime kavuşacam tatil bitiyor,doğru düzgün bşyde katılamadım zaten bu aralar
dün akşam bir arkadaş vardı çok kısa sürede bosch u yapmıştı acaba o mu kazandı inşallah o dur kazanan sedenazdı nicki sanırım
kargo ücreti var mı acaba:44: hoş bir site mehter marşıyla açılıyor beğendimkızlar üye olan herkese "ingiliz casusunun itirafları" adlı kitabı yolluyorlarmış.
:: Osmanl Kulb ::
hayır canım ben değilim malesef.aslında dünde yazmıştım..bosh un genel sayfasında bir çok kişi 3-4 sn de tamamlamış..oyunda hile yapılıyor..zaten 5 bölüm den oluşuyor yani her bölüm 1 sn de önüne geliyor..saçmaladılar anlıycağın,haksız kazanç var
ben 00:04:33 de yapdım ama yok daha azını yapamıyorum eşime bile denettim beceremiyoruz adama kendinimi tanıyamıcak yane
kargo ücreti var mı acaba:44: hoş bir site mehter marşıyla açılıyor beğendimkitap da işime yarardı ama kargo ücreti kafa karıştrıyor git kitapçıdan al haline dönmese keşke paylaşım için teşkkürler canm
tüh ya evet o kdrı da imkansız görünüyor çok hızlı pc olsa da dürbün gibi göz olması lazım insanda yani son resim işi karştırıyor hdi diğerleri neyse de. neyse cnm sen eşini bir bakışta tanıyan gerçek insansın sonuçta tebrkler
ay bu etiqadd çok yavaş tam 1 saatttir uğraşıyorum ve hala bitmedi bi püf noktası varmı kızlar
aynen bendeee hatta şuan site hiç açılmıyorr deli oldum
işaretlediklerim kırmızı olmuyor offff
tıkladıktan sonra biraz bekleyin arkadaşlar anca algılıyor sanırım bn de defalarca geri dönmüştüm beğendiğimi sanıp hzlı hzlı gçyordm ama olmadığını görünce geri dönüp bştan ypmştım
mrb kızlar tatilden kampanyalar kaçtı ...geçmişi okumadım artık umarım güzel şeyler kazanmışınızdır edigadd ne ya feceye yazdım çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?