benim lafıma atlıcagın bir durumun yok çunku lafım roselene burda paylaşsammı paylaşmasammı dedi bende ona cevap olarak ben paylaşıcam dedim üsdüne alınman neden bilemedim ayrıca evet burda paylaşım yapmıyor giden arkadaşlar ama kullanıcı bilgilerini girmeden taki edenide var herkes kendine yapar ayrıca iki tarafta haklı değil bu yuzden polimik yaratmayada gerek yok.
şu sevgililer günü mesajları yaza yaza kendimi sevgilim var sanıyorum
kız neden bana kızdın anlamadımm kiiben beraber karar verelim yazmıstım oysaki sadece[/QU
ahahaha sana kızmadım orda sana cevap verdim diğer arkadaş araya girip bana laf dedide ona cevaben ben reselene cvp verdim dedim o demiş kimse sana paylaş paylaşma diye sordumu dedi ya bende ona karşılık dedim senin sordunu görmemiş onu söledm
kız neden bana kızdın anlamadımm kiiben beraber karar verelim yazmıstım oysaki sadece[/QU
ahahaha sana kızmadım orda sana cevap verdim diğer arkadaş araya girip bana laf dedide ona cevaben ben reselene cvp verdim dedim o demiş kimse sana paylaş paylaşma diye sordumu dedi ya bende ona karşılık dedim senin sordunu görmemiş onu söledm
afedersiniz de bak susayım diyorum ama ben size ne yazdım,kimse sana paylas paylasma diye sordumu mu?!!! dedim, dön geri bir kez daha oku.. ben kimin ne yazdıgını da gördüm, siz bizim onceki konusmalarımızı okumamıssınız diyelim bence
siz kendi yazdıklarınızı da okuyun bence,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?