Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İyi geceler kızlar bir kaç gündür giremiyorum ortalık karışmış..Her ne olursa olsun üzücü bir durum..Kırılan kalplerin telafi yok çünkü..

Markafoni çeki ola varsa isteyecektim vip dükkan çekim var takas edebiliriz ya bağışta bulunan olursa kabul ederim

birkaç gündür giremedim foruma sınavlarım vardı yarışmalar almış başını gitmiş ama hiç doğru düzgün bişey yok beğenili olanları hiç sevmiyorum katılanlara başarılar :)

çekim yok ama 60 tl ye 20 tl çek veren hesab var dilersen kullanabilrisin

Facebook'a etiqadd yazın,çıkan uygulamaya katılın...
5 tane marka var, her markadan 10 ürün beğenen herkese, müjdeden çorap seti hediye...
stoklarla sınırlı acele edin...

Facebook'a etiqadd yazın,çıkan uygulamaya katılın...
5 tane marka var, her markadan 10 ürün beğenen herkese, müjdeden çorap seti hediye...
stoklarla sınırlı acele edin...

aynen kızlar katılın 4aydır bi nane kazanamayan ben bile kazandım kendimi alkışlıyorum sadece ağır olmayan bi pcden girin çünkü uygulama çok ağır açılıyor sayfalar fln ama sonucunda kesin elinize bşy geçiyor sabırlı olursanız tabii burada paylaşılmıştı paylaşan arkdşa sonsuz teşekkürler

evet kızlar ben de dün kazandım. zor oldu 2 kez yapmak zorunda kaldım beğenileri ama hırsımla başardım

kazandığınız mailmi geliyor

kazandığınız mailmi geliyor

evet canım ztn yayınlanmadan önce glyo snrm bna öyle geldi sabah gördm kazandığımı tekrar sayfalarında. bir de belirityoruz adres fln bir de beden belirtin demişler de çorabın da bedeni nsl oluyor bilmyorum vlla s dedim ama nolcek bilmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…