Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi akşamlar güzel bayanlar bu pierre cardin de herşeyi yapıyorum fotoyu kaydet kısmını gelince öylece donup kalıyor hiç bir işlem yapmıyor siz bilgilerinzi girebildiniz mi:44::44::44:

slm kızlar..yoktum bugün..bebişlerin aylık kontrolleri vardı...tam evden çıkmadan kargo geldi..keskinoğlundan kazandığım kitap..onun dışında akşam eve döndüğümde kapıda aras kargonun notu vardı evde bulamadık diye..aradım fillo kargoymuş sanırım gomgom dan masa örtüsü..artık yarın eşim alıcak şubeden..

bu arada hyundai kazananlar listesinin linkini vermişsiniz..tıkladım ama öylesine..ismim maskot kazananlarda var...çok şaşırdım neden ? çünkü bende burdaki 1 kaç arkadaş gibi yanlış okuma kurbanı olmuştum ve hyundai araba ile foto yerine eşimle foto yollamıştım herhalde bizi çok beğendiler yada çok güldüler halimize..

arkadaşlar şeyinn linkini bulamadım acaba bi arkadaş paylaşabilirmi rica etsem.

sey in kampanyası bitti canım

tebrik ederimm canımm. o zaman biz boşa araba resmi çekmeye ugrasmısız bakmamıslar hiç resimlere demekki

özsütten hem ben hem sevgilim kazandık, dondurmayı seviyorumda çiçek, bide hediyedeniizinden oscar kazandım
bi tanecik sevgilimi yılın en iyi sevgilisi seçtim

Çekilişsiz Kurasız Ücretsiz Kuranı Kerim Kampanyası, Kuran ve Namaz Sitesi Sitesinden Başvuru Formunu dolduran yada (0216)318 11 11 nolu Telefonlarımızı Arayan ve Çağrı Bırakan Herekese Elmalılı Hamdi Yazır Mealiyle,6 Renkte Satır Satır Kelime Mealli Olarak Hazırlanmış,Altın Varak Kapaklı 20 TL değerindeki Kuran-ı Kerimi Ücretsiz Hediye Ediyoruz! Kampanyamızdan İsteyen Herkes Ücretsiz Olarak Yararlanabilmektedir. Bu Kampanya Sponsor Firmaların ve Gönüllü Katılımcıların Destekleriyle 2 yıldır Devam Etmektedir.

https://www.facebook.com/kuranvenamaz?ref=ts&fref=ts

kargo ücreti var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…