Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bir nevi kas gevşetici, ağrı kesici krem sanırım. içeriği de şöyleymiş ne kadar doğru bilemem
İçeriği:

Ozonlanmış yağ, Kırmızı benekli alabalık yağı, Sarı kantaron yağı, Biberiye yağı, Terebentin yağı, Kafur, Nergis…
T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylıdır.

eğer kabul ederlerse çok sevinirim canım ama sanırım sende pişman olmuşsun iptal ettirdiğine istersen vazgeçtim istiyorum kremimi diye bi mesaj daha yaz bence çok güzel bi krem 4 liraya değer yani

yok canım yok,pişman değilim ben..sonradan hatta kendime kızdım..kullanmayacağım şeye neden katıldım diye..inşallah kabul ederler..sana yazarım hemen..

saat 23.58 ve omo bitti arkadaşlar nerenin saatini kullanıyor ki bunlar

kızlar sinir oldum ya omoyu yine aynı soyadlı kişi aldı ne bunlar yaa

Çete kurmuş millet stokları linç ediyor

Bana puan yetersiz dedi 1 sn geçmedi stok tükendi adamlar hız tutkunu

omoyu kronometreyle bekledim yaaaa, bir bastım puan yetersiz saniye gecmedi bastım stokta yok

onlar omonun saatiyle çalışıyorlar saniyesinden salisesine kadar yakında beyaz eşya ve deterjan dükkanı açarlar

vuhuuu allah dahada artırsın canımm bende d r çeki kazanmısımm çanakkale seramikten çok sevindimm.ablam hamilee ona bebek albümü alıcam çok güzel albümler vardı ordaa

bugün bir arkadaşla netten sohbet ederken şöyle dedi,sizler bu işlerin uzmanısınız..doğru mu sizce?:

facebook sayfan dışarıya kapalı olsa bile,yarışmaları sayfanda paylaşacaksan herkese diye işaretle...bakan firma sadece onu görür..özel sayfanı göremez ya da listende olmayanlar sayfanı okuyamazlar dedi..

doğrumudur?

diyorum ya cnmm, eczanede tonla bunları yapacak merhem.. hani 69 tl ye kanmayın demek istiyorum

vuhuuu allah dahada artırsın canımm bende d r çeki kazanmısımm çanakkale seramikten çok sevindimm.ablam hamilee ona bebek albümü alıcam çok güzel albümler vardı ordaa

ay ne güzel...sağlıkla bebişini kucağına alsın inşallah...çok sevindim :)))) ablan çok mutlu olacak eminim..ne mutlu.

şuan ellerinde yokmuş ama kayda alıyorlar..sıra ile yollarlar herhalde..siteye üye oldum ben de.

Kuru Cilt

sayfa açılınca tam ortada örnek ürün isteyin yazıyor
tıkalyıp,üye olun
sonra mesaj çıkıyor : elimizde şuan ürün yok ama talebiniz alınmıştır diye.

arkadaşlar bu ara çeklere taktım kafayı limango çeki olan varmı acep kullanmayacaksınız ben alsam sevabına

canım burdan ben geçen senede istemiştim ellerinde yoktu hala yok çok beklemeyin yani

yaa kazananlara bakıyorum da hep aynı kişiler ağlıycam artık ya dünya kadar yarışmaya katılıyorum biri mi çımaz şans eseri çıkan bir şey yok millete 3er 5er çıkarken ne bahtsızmışım ben de

bu arada hesap adresim var kızlar limango altlimitli çek çekler kısmı çok boş kimse bakmıyor burada daha çok ilgileniyoruz bu şeylerle değişim yapmak isteyen olursa razıyım limangoda çekler birleşmiyor dimi bu arada

Son düzenleme:

bildiğim kadarı ile birleşmiyor eger kulanmazsan talibim hesabına elimde verecek birşeyim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…