Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün bulutların üzerinde uçuyorummmm:)))

1. siteye üye olduğumda ilk bulyon kazanmıştım..geçen hafta geldi

2.gogomodan masa örtüm geldi,peçetesiz...bir arkadaş resmini koymuştu..koyu mavi lacivert çizgili..yıkadım,serdim,oğluş üzerinde ödevini yaptı bile...çok teşekkürler paylaşım için.

3.dondurmayı seviyorumdan eşime söylediğim kelimeden dolayı kazanmışım..ne zaman gelir bilmem.

4.çanakkale seramikten D%R 'dan çek kazanmışım...bunu oğlum için çok istiyordum..havalara uçtu,oyun alacakmış:))) çek geldiğinde artık..

5. fikirsensine mesaj attımm.dedim ne oldu bizim parfümler..ellerine yeni gelmiş...dağıtım yakında başlayacakmış,haber vereceklermiş..

6. canderele yazdım,ne oldu benim şeker ,şeker hastasıyım haydi diye :))))) özenle paketleme yapıyorlarmış...yakında yola çıkacakmış...

7. forum outletten cd kazanmıştım,kuzenim sağolsun gidip adıma aldı,kargoyla o da geldi...

ee daha ne istiyim.Allah bin bereket versin..Birşey kazanamayan arkadaşlar hiç üzülmesin..Ben de ilk zamanlarda off olmadı diyordum ama bu aralar ard arda oldu...Allah hepimize bol şans ve sağlık versin...Kargocu geldikçe insan mutlu oluyor:))) Birgün mutlaka kargocu kapımı çalacak diye düşünün:)))

ben kolay kolay yazmam aslında ama burayı sizleri çok sevdim...birçoğunuz kardeşim oldunuz..yaş itibariyle sanırım epey de büyüğüm..ama inanın diğer forumlara göre çok samimi geçiyor..bakmazsam merak ediyorum.

bu arada çokokreme son verdim...kaç haftadır yazdım durdum ama yok..

keskinoğlu mesajlarında 2. yi ben de anlayamadım ama ilki beni çok sarstı,çok beğendim.. 3 de güzel.

hergün cifleme olayına gelince: eşim evi hergün böyle ciflesen kimbilir ne olur diyince pek bi utandım :)))) ama ona inat ciflemeye devam ediyorum..olur da kazanırsam,paket yapıp eline vereceğim :)))

gittigidiyoru hala deniyorum ama tık yok şimdilik.

ayrıca hediyeleri gelen arkadaşlarım da güle güle kullansınlar..

Ozon masaj kreminin yararları :
Yararı :
• Tüm ağrı problemlerinize Ozon Mucizesi!
• Ozon Ağrı Masaj Kremi, Ozon ile zenginleştirilmiş bitkisel içerikli bir kremdir.
• Romatizma ağrıları
• Kireçlenme ve kıkırdan zedelenmesi
• Siyatik,lumbago gibi ağrılı rahatsızlıklar
• Bel fıtığı ve boyun fıtığı
• Diz ve eklem ağrılarında
• Soğuktan mütevvellit tutulmaları
• Kas spazması ve sinir spazması
• Spor yaralanmaları
• Yaşlılık nedeni oluşan kas zayıflığı
• Gerginlik ve baş ağrıları
• Migren ve sinüzit ağrıları
• Masa başı çalışanların ağrı ve tutulmalarında
• Her türkü kas ve eklem ağrılarında kullanılan doğal destek ürünüdür.

ben iptal ettirmeyi düşünmüyorum kızlar altı üstü 4 tl ve diğer sitelerdeki fiyatlara baktım gerçekten pahalı.

yeni açtığım sayfada sorun oldu..daha doğrusu face ekibi sadece çekiliş vs diye kilitledi sanırım...benim ricam,beni eklemek istiyorsanız özelden,mesaj bölümünden bana direk face linkinizi yazarmısınız? ama tıkladığımda hemen sizin sayfanıza gidecek şekilde :)))) henüz özelden mesaj yazmayı yavaş yavaş çözüyorum..bir de mesaj yazdıktan sonra diğer mesaja cevap vermek için beklemek varmış,bilmiyordum....ben isimlerinizi gördükçe tıklarım...

ooo bedava o zaman..iptal ettirme.

akşam anneme gittim 1 saatliğine..baba oğul maç seyredeceklerdi çünkü...anneme sizlerden ve ozon kreminden söz ettim..ay fırça yedim,neden iptal ettirdin,ben kullanırdım diye :))))))) bundan sonra birşey kazanırsam iptal ettirmeden önce ona soracakmışım,annecikler canlar :))))

içinde ne var bilmiyorum ama bunların hepsini yapan tonlarla merhem eczanelerde , hani bunlardan baska bişelerde yapıyorsa bilemem ama
coguda abartılmıs zaten bu arada, misal kas zayıflıgı dısardan bişe sürülüp tedavi edilebilirmi hiç,

Son düzenleme:
ben şimdi sayfaya özelden mesaj attım canım..arkadaşıma devir edermisiniz hakkımı diye..gelen cevabı sana yazarım..inşallah olur.

eğer kabul ederlerse çok sevinirim canım ama sanırım sende pişman olmuşsun iptal ettirdiğine istersen vazgeçtim istiyorum kremimi diye bi mesaj daha yaz bence çok güzel bi krem 4 liraya değer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…