bugün bulutların üzerinde uçuyorummmm:)))
1. siteye üye olduğumda ilk bulyon kazanmıştım..geçen hafta geldi
2.gogomodan masa örtüm geldi,peçetesiz...bir arkadaş resmini koymuştu..koyu mavi lacivert çizgili..yıkadım,serdim,oğluş üzerinde ödevini yaptı bile...çok teşekkürler paylaşım için.
3.dondurmayı seviyorumdan eşime söylediğim kelimeden dolayı kazanmışım..ne zaman gelir bilmem.
4.çanakkale seramikten D%R 'dan çek kazanmışım...bunu oğlum için çok istiyordum..havalara uçtu,oyun alacakmış:))) çek geldiğinde artık..
5. fikirsensine mesaj attımm.dedim ne oldu bizim parfümler..ellerine yeni gelmiş...dağıtım yakında başlayacakmış,haber vereceklermiş..
6. canderele yazdım,ne oldu benim şeker ,şeker hastasıyım haydi diye :))))) özenle paketleme yapıyorlarmış...yakında yola çıkacakmış...
7. forum outletten cd kazanmıştım,kuzenim sağolsun gidip adıma aldı,kargoyla o da geldi...
ee daha ne istiyim.Allah bin bereket versin..Birşey kazanamayan arkadaşlar hiç üzülmesin..Ben de ilk zamanlarda off olmadı diyordum ama bu aralar ard arda oldu...Allah hepimize bol şans ve sağlık versin...Kargocu geldikçe insan mutlu oluyor:))) Birgün mutlaka kargocu kapımı çalacak diye düşünün:)))
ben kolay kolay yazmam aslında ama burayı sizleri çok sevdim...birçoğunuz kardeşim oldunuz..yaş itibariyle sanırım epey de büyüğüm..ama inanın diğer forumlara göre çok samimi geçiyor..bakmazsam merak ediyorum.
bu arada çokokreme son verdim...kaç haftadır yazdım durdum ama yok..
keskinoğlu mesajlarında 2. yi ben de anlayamadım ama ilki beni çok sarstı,çok beğendim.. 3 de güzel.
hergün cifleme olayına gelince: eşim evi hergün böyle ciflesen kimbilir ne olur diyince pek bi utandım :)))) ama ona inat ciflemeye devam ediyorum..olur da kazanırsam,paket yapıp eline vereceğim :)))
gittigidiyoru hala deniyorum ama tık yok şimdilik.
ayrıca hediyeleri gelen arkadaşlarım da güle güle kullansınlar..