Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok sağol canım daha güzelleri sana gelsin inşallah :)
afiyet olsunn canımm agız tadıyla yeyinn
sağol roselencim sen olmasan ben onu becerip alamazdım patlardı elimde :)
arkadaşlar şeyinn linkini bulamadım acaba bi arkadaş paylaşabilirmi rica etsem.
canım bitti o
Eki Görüntüle 631496

Kazandığım mentoslarım geldi :)
ooooooh afiyetler olsun çiğne çiğne dur :)
kızlar sinir oldum ya omoyu yine aynı soyadlı kişi aldı ne bunlar yaa
kızlar şuan sistem nasıl bilmiyorum ama bazı net paketleri var inanamayacağınız hızda misal internet cafeyi düşünün biz evde 2 pc den girince netimiz kasılırken oralarda bir yıın pc giriyor net cafe çalıştırmış biri olaraktan şöle düşünüyorum ki zaten sütrekli ynı soyadlarını bazı büyük çekilişlerde görüyorum bu insanlar cafelerin kullandığı net bağlatısı kullanıyorlar yada şirketlerin ev bağlantısı ile bütün yarışmalarda bukadar hızlı olamazlar bir aile asla bukadar sık kazanamaz özelliklede büyük ürünlerde sizlerin yansı çok az bence en fazla ütüye kadar ulaşabiliriz :) kahve makinesi felan hayal ki zaten onlarada normal net bağlanrısı üzerinden bir yığın insan katıldığına göre yine işmiz bayağı zorlaşıyor kafanızı yormaya değmez napalım bizde her kapmpanya sonucunda olduğu gibi yine yokum der geçeriz :)
herika inşallah bütün ürünlerin çabucak gelir canım bu arada bne sana mesaj olarak tam linkimi gönderdim ama ekleyemedin sanırım

Aşk için en güzel sebebi yazın, Sevgililer Günü’nde Ağaoğlu’ndan Anjelique’te çift kişilik akşam yemeği kazanın!

Twitter’da #aşkiçin1453sebep hashtag’i ile en güzel sevgililer günü mesajını yazarak en çok RT alan takipçi Ağaoğlu’ndan 2 kişilik romantik akşam yemeği kazanıyor.

Yarışma kuralları için http://goo.gl/TB1fe

İşte yarışmaya katılabileceğiniz Ağaoğlu Twitter hesabı: http://goo.gl/uPf1G

Son katılım: 13 Şubat 2013, 22:30

beğenmeli sevenler için.

75 Adet Home Store’da Çift Kişilik Kahvaltı

7-13 Şubat tarihleri arasında Akmerkez Facebook sayfasındaki “Aşkını Bana Sor” uygulamasındaki soruları doğru yanıtlayan her 25. kişi Akmerkez Home Store’dan çift kişilik kahvaltı kazanıyor.

Uygulamayı kullanabilmek için katılımcının Akmerkez sayfasını beğenmesi gerekmektedir.

Aşkı Bana Sor uygulaması üzerinden yarışmacıların 10 katılım hakkı olacaktır. Ekstra hak kazanmak isteyen katılımcı, bir arkadaşını davet ederek yeni bir katılım hakkı elde edecektir. Davet ettiği arkadaşının aplikasyonu kabul etmesi gerekir.

Katılmak için tıklayın: Akmerkez Aşkı Bana Sor

Garanti Bankası
[h=5]Sevgililer Günü hediyeniz Garanti’den! Muhteşem bir Roma tatili sizi bekliyor! 17 Şubat’a kadar sizin için ayrılmaz ikilileri Twitter veya Instagram’dan #bizayrilamayiz hashtag’i ile ya da Facebook uygulamamızı kullanarak paylaşın, yarışmamıza katılın, kazanın! http://on.fb.me/VRZd5k
[/h]

Cigeristan® ‏@cigeristan
Bugün 17:00 a kadar devam edecek olan ankete katılın, RT yapın; 2 aile 4 er kişilik @Cigeristan ikramı kazanın.

Günaydın kızlarrr new lifetaki yarışma bugün 12.00 de açıklanacak.Malum iş yerinde olduğum için facebooka giremiyorum.Rica etsem açıklanınca buraya kaçıncı olduğumu yazar mısınızzz?

BarillaTurkiye ‏@BarillaTurkiye

“Ziyafet için sevgiliye ihtiyacım yok, arkadaşlarım ve Barilla’m bana yeter!” diyorsan en leziz tarifini hazırla ve saat 16.00’yı bekle!

Günaydın kızlar :) Sanırım bana uğurlu geldiniz. Dün twitterda öylesine bakınıyodum, bi tweet geldi önüme. İlk rt yapan kazanır diye. Tweet de 1 dk önce atılmıştı. Ben de öylesine rt yaptım ve ilk benmişim. Sinema bileti kazandım yaa :)) Umarım herkes böyle şanslı olur. Bol kazançlı günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…