Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kazananların ödüllerinin gönderilmesi için Facebook sayfamız üzerinden özel mesaj yoluyla ya da newlife@sifar.com.tr adresine e-mail atarak iletişim ve adres bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

Kızlar opet ne zaman açıklanacak acaba:44: Bi de şu etigadden çoraplar gelseydi çok merak ettim kaç tane gönderekler diye. Kızlar Special K da açıklanacaktı bugün. U.S Poloda açıklanacaktı sanırım:44:

kızlar gnc'de 100tl alışvrşe 60tl indirimim var'ben giyim üzerine bir site olduğunu düşünmüştüm organik doğal şeyler pazarlayan bir yermiş) bir de limango 60tllik alışverişe 20tl indirim değişim yapmak isteyen yazsın

BBWTurkiye ‏@BBWTurkiye
BBW aşkı sizi asla unutmaz! Sende mis kokulu Çarşambaları seviyorsan RT etmeyi unutma :) Yarışmamız 16:00 da başlıyoooor...

Hilly Hotel ‏@HillyHotel

Bugün saat 17:00'de başlayacak olan yarışmamızda kazanana Edirne hatıraları ile dolu bir hediye sepetimiz var! Takipte kalın ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…