kızlar annem diyor mesleği bırak, bu işlere bak.. ilk kez bişe kazandık ya gözü döndü
Eki Görüntüle 632140
ismini ben verdim bu çayın
ayy bi benim masa örtüm gelmediiii kendimi piçaklıcaammmmmm
iyi günlerde kullan canımm. süpermişkızlar annem diyor mesleği bırak, bu işlere bak.. ilk kez bişe kazandık ya gözü döndü
Eki Görüntüle 632140
sinir oldum kızlar bi nescafe kazandım gelmedi kaç aydır kaç kere söyledim hala göndermediler bende içimi size dökeyim dedim
kızlar annem diyor mesleği bırak, bu işlere bak.. ilk kez bişe kazandık ya gözü döndü
Eki Görüntüle 632140
Tekin Acar Cosmetics bir bağlantı paylaştı.
Facebook yarışmamız başlıyor!!!!
Hugo Red parfümünün ilk notasında bulunan içerik nedir?
Sorusuna doğru cevapları ile birlikte ad, soyad, telefon bilgilerini facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderen 5, 25, 50, 75 ve 100.kişiler Hugo Red 75ml. parfüm kazanıyor!
*Bu post altına iletilen cevaplar dikkate alınmayacaktır. Katılımcılar aynı mail adresi ile sadece bir kez katılım gerçekleştirebilmektedir. Hediyeler 5 adet ile sınırlıdır. Kazananlar 26 Şubat Salı Facebook sayfamızda duyurulacaktır.
**İpucu: Sorumuza HUGO BOSS RED EDT 150ML - Erkek | Tekin Acar Cosmetics linkinden cevap bulabilirsiniz...
Eki Görüntüle 632140
sinir oldum kızlar bi nescafe kazandım gelmedi kaç aydır kaç kere söyledim hala göndermediler bende içimi size dökeyim dedim
BENİMKİDE GELMEDİ CANIM YA. aynı zaman mı kazanmıştık acaba. 2 ocakta kazanmıştım ben.
bende kaç kere yazdım mesaj attım tmm diyorlar ama ortada bişey yok.
birlik olur sayfalarına mı yazsak ki
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canımBENİMKİDE GELMEDİ CANIM YA. aynı zaman mı kazanmıştık acaba. 2 ocakta kazanmıştım ben.
bende kaç kere yazdım mesaj attım tmm diyorlar ama ortada bişey yok.
birlik olur sayfalarına mı yazsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?