Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sinir oldum kızlar bi nescafe kazandım gelmedi kaç aydır kaç kere söyledim hala göndermediler bende içimi size dökeyim dedim

benim de gelmedi bu masa örtüsü yaa zaten bşy kazanamıyom üye oldum boşa gitmesin bari bir de etiqadden gelecek işte bşka bşy de kazanmıyom ki gelsin

magicform başlamış yeni görmuşum dunde bişeye katılamadım doru duzgun bugunde kızım 2 gundur huysuz aşadanda bi dişi gözukuo

bunu cevabini bulan varmi?

heyy Allahimmm
kizlaaar sabah danino kitim geldi..
az öncede daninoya tesekkür mesaji yazim derken birde ne göreyim 5 paket gönderiyoruz yazmislar...
ee sabah bana 4 tane geldi cileklisini icinden calmislar nasil sinir oldum kontrol etmedim hep ayni kargocu getiriyor diye paketli falan degildi direk cantanin icindeydi moralim bozuldu 1 tane eskik olduguna üzülmüyorum icinden caldiklarina üzülüyorum nasil insanlar var yaa.. ne olursa olsun acin bakin kizlar bende artik öyle yapicam..

sinir oldum kızlar bi nescafe kazandım gelmedi kaç aydır kaç kere söyledim hala göndermediler bende içimi size dökeyim dedim

BENİMKİDE GELMEDİ CANIM YA. aynı zaman mı kazanmıştık acaba. 2 ocakta kazanmıştım ben.
bende kaç kere yazdım mesaj attım tmm diyorlar ama ortada bişey yok.
birlik olur sayfalarına mı yazsak ki

BENİMKİDE GELMEDİ CANIM YA. aynı zaman mı kazanmıştık acaba. 2 ocakta kazanmıştım ben.

olabilir cnm ya valla ne zaman kazandığımı bile unuttum 2. yada 3. kazananlardandım sanırım

geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım

bu arada 18 ocakta kazandığım nescafe hediyesi 31 ocakta geldi bana ama benimki kupaydı, belki kahveler gecikiyodur :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…