Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ikicayın isim yarısmasını kazanmıstım ya hani cayın ismini kzıl büyü koymustum...cay gönderceklerdi ya bana bende isim annesine daha özel bir hediye olmalıydı demiştim ya anammm caycıda yollamıslarrr

ooo süpermiş çok güzel..resimde bekliyoruz..

tebrik ederim canım valla ben de üzülmüştüm senin için. hayırlı olsun güle güle kullan :)))

Kampanya süresince, Türkiye genelinde www.facebook.com/TikaliBurunaBruno (ücretsiz) adresli Bruno Facebook sayfasını beğenerek, uygulamadaki soruya doğru cevap vererek, uygulama sayfasındaki forma Ad, Soyad, Adres, E-Mail Adresi ve Gsm No bilgileri ile kayıt olup hediye kazanmak için katılanlara 1 çekiliş hakkı verilecektir ve ayrıca bir kullanıcı kampanya devam ettiği sürece (6 gün) her gün sorulacak sorulara doğru cevap vererek toplamda 6 çekiliş hakkı kazanabilir. Kullanıcılar soruları doğru cevaplamasa dahi form dolduracaklardır ancak yalnızca sorulara doğru cevap veren katılımcılar çekiliş hakkına sahip olacaklardır.

https://www.facebook.com/TikaliBurunaBruno?sk=app_423351211075746

haha hadi yine iyisin....
iyiki söylemişsin bak, az bile ama olsun... sadece çaydan iyidir...

afiyetle içersin artık

Aksigorta ‏@Aksigorta
14 Şubat saat 14:00'de #140karakterdeaşk tanımını yap! En çok Retweet alan ilk 5 kişi Aşk Çerçevesi, ikinci 5 kişi Aşk Yastığı kazanıyor.

ülker ducrostan baharatlarım geldi bugün

çekilişlere bakamıcam bugün dişlerimdeki teller sıkıldıı uyuyup bu ağrıyı unutmak istiyorummm bol şans kızlarrr

Tekin Acar Cosmetics bir bağlantı paylaştı.

Facebook yarışmamız başlıyor!!!!

Hugo Red parfümünün ilk notasında bulunan içerik nedir?

Sorusuna doğru cevapları ile birlikte ad, soyad, telefon bilgilerini facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderen 5, 25, 50, 75 ve 100.kişiler Hugo Red 75ml. parfüm kazanıyor!

*Bu post altına iletilen cevaplar dikkate alınmayacaktır. Katılımcılar aynı mail adresi ile sadece bir kez katılım gerçekleştirebilmektedir. Hediyeler 5 adet ile sınırlıdır. Kazananlar 26 Şubat Salı Facebook sayfamızda duyurulacaktır.
**İpucu: Sorumuza HUGO BOSS RED EDT 150ML - Erkek | Tekin Acar Cosmetics linkinden cevap bulabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…