Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben Eski KK'cılardandım.. Epeydir hesap açmayı düşünüyordum. . Ziyaretçilere kapalı olması da vesile oldu .. İyide oldu tekrar döndüm KK'ya

Markafoniden arkadasımın yaptığı alışverısten sonra cekım yuklenmedı kızlarr.Kaç tl lik alışveriş yapması gerekiyorr cek içinn

Markafoniden arkadasımın yaptığı alışverısten sonra cekım yuklenmedı kızlarr.Kaç tl lik alışveriş yapması gerekiyorr cek içinn

alisveris temsim edildikten bir ay sonra yatiyor cek yani iade zamaninin gecmesini bekliyolar ama kazandigim alisveris kuponlari kisminda gorunur ne zaman aktif olacagi

1 ay sonrayükleniyor sanırım cnm arkadaşın ne kadarlık alışveriş yaparsa yapsın önemli degil ama sana puan 1 ay sonra geliyor.

sevgililer gününüz kutlu olsun.hergününüz sevgililer günü gibi özel olsun.ve bol bol da kampanyalardan kazanalım

Kızlar bu Pepsinin gönüllerin meydan savaşı yarışmasında DM ile 100 sms,100dk ve 100mb paket için kod göndereceğiz yazdılar.. Göndermediler.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…