Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun öncelikle :)
Gomgomdan benim de masaörtüm geldi, mor çiçekleri var üstünde. 4 tane de peçete göndermişler. Beğendim, kullanıcam büyük ihtimalle. :)

Ayrıca ben de arkomenden traş kolonyası ve doğadan atkı kupa çay kazanmışım. :) Kazanan herkesi tebrik ederim. Kazananamış olanlar da üzülmesin, kimi gün geliyo 3 tane kazanıyosunuz, kimi hafta 3 hafta olmuyo. Şans tamamen. :)

iyi akşamlar kızlar dün tatilden döndüm,benimde 1 yıllık dettol hediyem gelmiş ,3 paket bulyonlarım gelmişş,1adet kedili takvim.3 paket de kurabiye paketim geldi
twıtterdan kazandıgım candia resim çerçevemde gelmiş harika oldu..

hediye kazananları tebrik ederim yeni açıklananlarda adımyok pek de katılamamıştım zaten tatil dolayısıyla

=> limango'dan 25 TL değerinde hediye çeki sizin olabilir! Yarın, 11:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek yarışmamıza katılın, size sorulan ürünün kampanyasını bulun, kazanan üç kişiden biri olma şansını yakalayın!

https://www.facebook.com/limangoturkiye

=>Aşk şarkılarını dinleyin, şarkıların isimlerini ya da seslendirenleri doğru tahmin edin, Philips MP3 Player, Sony Kulaklık ya da TTNET Müzik’ten 100 adet şarkı kazanın! http://......./birsarkisinsen

Son düzenleme:
kızlar garantinin aşkımızın masalı diye bişey vardı ondan sizede mail geldimi bu aşk masalının kahramanı falan diye

Kazanan herkesi tebrik ederim. Benim düzenli katıldığım tek çekiliş doğadan:) onda da cıkmamıs. epeydir kampanyaya katılmak içimden gelmiyor aylardır iş arıyorum yok yok millet cv topluyor artık b.sayarı acmak istemiyorum bile. Ama sizi cepten okumaya devam. Bu kapalısistem iyi oldu artık cok rahat cevap yazabiliyorum:)
Bu arada berenzena doğadan atkı takımını kazamışssın.

kızlar demin başka bir siteden öğrenimdi bu omo kampanyasının sistemini önümüzdeki ay değiştiriceklermiş..şikayet üzerine yazan kişiyi aramışlar ve verilen cevabı aynen kopyalıyorum :

''Beni biraz önce Lever den aradılar şikayetime cevap için.Bir sonraki ay hediyeleri çeşitlerini ve kazanım koşullarını tamamen değiştireceklermiş.Ayrıca daha önce kazananlar farklı isimler ile dahi kazanamıyacakmış.Adres ve İl takibide yapacaklarmış bilginize.''

bu süper oldu..ben ilk kez önümüzdeki ay başlıycağım bakalım inşallah adil bir sistem olur..

ayy önceden ne çok hediye kazanmışım meğersem halbuki o kdr değildi amma şimdi bakıyorum melek vada ve etiqadd kazandım onlar da piyasada yok yahu bu kadar uzun süreye 2 kişinin hesabından katılarak çabalamam çok az ya özeniyorum millet günde üçer 5er götrürkeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…