Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kapı çaldı eşime talvim gelmiş bi araba şeysinden resim çek falan takvim yarat vardıya ondan onu geçiorum size sorum var bu moneycclub Pro kartı nedir banada o geldi anlamadım gitti bilen varmı içi dolumu acaba öf bu ne

cnm ynıları şuanda bana geldi tam sormak için açmıştım money club cartım yok benim bu kartı kullanabilirmiyim fikirsensinden kazanmıştık herhalde

evet kullanabilirsin canım bende onu sormaya geldimdi valla bende ordan kazandım sanırım eee öteki kartım nolcak şimdi

aaa çok sevindim o zaman bundan sonra benimde money club kartım oldu tıkla kazan beklicem artık ama kayıt yaptırmadım bi türlü sanırım sende ikisinide kullanabileceksin

ben onu 2 gundur her gece 2 saat boyunca< her dk tıkladm olmadı tıkladında tam dk kaçdı onu sölemedin sürece tutturmak zor :)

bu arada bilgisi olan vafrsa bana cvp versin lütfen atasaydan pırlanta kolye kazandım ama altın demiyor gümüş sanırım rengide gümüş zaten ama garanti belgeside var şimdi gümüş ise gümüşde pırlanta nasıl oluyor

ben hiç anlamam öyle şeylerden canım ya bilsem söyleyim ama görseldeki gümüştü :) Ülker &#8207;@Ulker
Bu Cumartesi Ülker Fanzone Çocuk Saati’nin konuğu Fernando Muslera. 8-12 yaş çocukları için başvuran ilk 40 kişi programa katılacak.
Ülker &#8207;@Ulker
Ülker Fanzone Çocuk Saati’ne katılım için ad, soyad ve telefon bilgilerini galatasaray@ulker.com adresine yollamanız gerekmektedir.

bende koçakgolddan kazandım benimkide gümüş ama nokta kadar bir taşı var o pırlantaymış.pırlantaların da gramı var para etmeyecek degerde de pırlanta takıyolar.yani gümüş kolye diye say sen

gümüşde değil canım ıon by atasay gibi bi markası var özel bir metal ondandır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…