Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ooo bu süper bir haber o zaman :)))

Rüzgar gülü kır bahcesi facebook hesabında brunch için arısma var. Begendirmeli imiş ama cok az kişi var. Linkini kopyalayamıyorum googla yazınca cıkıyor

bu magicform da kazanmışdım dun bugun sıralama deişmiş ne kadar yüzsüzler var ya kazanamıyolar kazananada engeller şimdi kazanamassam azımı bozcam onlara :/

bu magicform da kazanmışdım dun bugun sıralama deişmiş ne kadar yüzsüzler var ya kazanamıyolar kazananada engeller şimdi kazanamassam azımı bozcam onlara :/

ne kadar silerlerse silsinler onlar görüyolarmış mesajları silinse bile öyle demişlerdi yani rahat ol dicem ama önden de silinenler vardır sen mesela 185. sıralamaya yerleşmek için beklediysen ondan önce silenler olduğu için sen 1-2 ileri kayıyosun ama kısmet işte.

Kızlar bu arada şu gomgomdan annemede istemiştim gitmiş İzmir'e. Bakalım kayınvalidemede istediğim gelecek mi?

Son düzenleme:

gerçekten süper olmuş bende katılıcam korkuyodum Barallar yüzünden :) ilk defa katılıcam yardımcı olursanız sevinirim

sağolun kızlar valla pırlanta diyo anlamış deilim gümüş diye biliorum gumuşde pırlantanasıl oluyor bilen varmı çok cahilim bu takı konusunda bu arada gomgom.com.tr die bi site arkadaşım uye olana yolluyolar hemen :)

Hala devam ediyor mu? buranın hiç tadı tuzu kalmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…