Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

.....................

Son düzenleme:
danettenin uygulmasına katılan var mı?
her hafta sinema bileti hediye dio, başlayalı 3 hafta oldu, ne kazanan var,ne de başka bişey..
yorum atmış insanlar sonuçlar ne zaman açıklanıo diye, bi allahın kulu da cvp yazmamış, ne kadar vurdum duymaz bi firmaymış

ordaki durum çok acayip zaten, uygulama başladıktan sonraki ilk bir hafta yarışma koşullarının olduğu döküman da bir tuhaftı, başlama ve bitşi tarihinin olduğu yerlerde xxxxx yazıyodu falan, moderatörden geçen mesajlarınız için mail atıcaz diyor uygulamada, bir tane bile mail gelmedi, bir de dediğin gibi bir Allah kulu da çıkıp cevap yazmamış

bu arada, hayırlı cumalar, bereketli günler olsun inşallahh
sinomarin den sinema biletinde adım var ama isim benzerliği mi değil mi cevap vermiyolar :26::26:
hatta joefun da var o kazananlarda

bu arada, hayırlı cumalar, bereketli günler olsun inşallahh
sinomarin den sinema biletinde adım var ama isim benzerliği mi değil mi cevap vermiyolar :26::26:
hatta joefun da var o kazananlarda

cnm linkini atar mısın?

kızlar dogadandan annem ahsap kutu kazanmıs bende atkı kupa cay setı kazandım
ayrıca bolca hındı yemek kıtabım 2 tane caremıo kalem kutum tena numunelerım qeldı
edıgattla gomgomu beklemedeyım kazanan herkes ıyı gunlerde kullansın

ben onu 2 gundur her gece 2 saat boyunca< her dk tıkladm olmadı tıkladında tam dk kaçdı onu sölemedin sürece tutturmak zor :)

valla arka arkaya tıkladım herhalde 25-30 defa tıklamışımdır ki tam vazgeçmiştim son bidaha deneyeyim dedim tebrikler kazandınız yazısı çıktı,ben de inanamadım =)

hay Allah yarışma fotolarının linkleri artık neden görünmüyor, eskiden böyle bir sıkıntı yoktu sanki
neyse ben profil linkini vereyim, dün başlayan bir nevresim takımı çekilişi var, ama nevresim takımı çook romantikk

https://www.facebook.com/KadinlaHayat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…