bana o bile gelmedi beterin beteri var yani kızlarben hiç bişey kazanamadım.bir tek gomgomdan dün masa örtüsü geldi :)
evet kullanabilirsin canım bende onu sormaya geldimdi vallabende ordan kazandım sanırım eee öteki kartım nolcak şimdi
kızlar ben çoook önceleri kazanmıştım geçen sene falan yani o kartı tnımlatmak grekiyor sanırım ama müşteri hizmetlerini aramak grekiyor aradım sürekli oylıyorlar o sıradada tl gidiyor tabi içinde 25 tllik alşvrş ypma hkkı mı vardı szde kaç blmyorm onu harcayın markete gittiğinizde de bu kart indirim sağlıyor sdce money indirim etiketi olan ürünlerde onun dışında tıkla kazanda kullanamazsınz büyük ihtimal ben kullanamadım tanımlamıyolar oraya çünkü.cnm ynıları şuanda bana geldi tam sormak için açmıştımmoney club cartım yok benim bu kartı kullanabilirmiyim fikirsensinden kazanmıştık herhalde
Canım bende atasaydan tek taş pırlanta kazanmıştım.. Güya 1.500 tl değerindeydi.. Gittik aldık.. Kuyumculara sordum 350 tl eder oda sırf Atasay olduğu için ama bu kadar küçük taşı almayız dediler.. Bide Atasaya Serfitikasıyla birlikte soracağım bakalım onlar ne dicek :) Şimdiden güle güle kullan canım tebrik ederim..
Az once kargocu geldi bolca hindi die bi sitede ankete katilmistim kucuk hindi yemekleri olan bi kitap yollamislar saolsunlar.
Merhabalar kızlar ders çalışmaya başladığım için artık kampanyaları takip etmiyorum ama az önce Dormeo'dan aradılar. Anket doldurmuşum ve keyif tepsisi kazanmışım adres istediler. Belki buradan başka kazananlar da vardır söyliyim dedim. Bi cep nosundan aradılar. Bir de geçen gün milupa hamileyim seti göndermiş hamileyken üye olmuştum sanırım devamı da gelecek. Keşke bebeğimi kaybetmemiş olsaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?