Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar şu istanbul vodkadan kazanan olursa kazandığı saati buraya yazabilirmi çok istiyorum ama hala çıkmadı bana saatini hesaplarız hiç olmassa daha kolay olur diye düşünüyorum

Ya ne şansızım kızlar ya o kadar katılyom hiç mi çıkmaz ya ,artık o kadar çok ki kampanya hangisine bakcağımı da şaşırdım,hiç mi tutmaz yav bitane nasip işi demek ki:)

ben hiç bişey kazanamadım.bir tek gomgomdan dün masa örtüsü geldi :)
bana o bile gelmedi beterin beteri var yani kızlar

evet kullanabilirsin canım bende onu sormaya geldimdi valla bende ordan kazandım sanırım eee öteki kartım nolcak şimdi

cnm ynıları şuanda bana geldi tam sormak için açmıştım money club cartım yok benim bu kartı kullanabilirmiyim fikirsensinden kazanmıştık herhalde
kızlar ben çoook önceleri kazanmıştım geçen sene falan yani o kartı tnımlatmak grekiyor sanırım ama müşteri hizmetlerini aramak grekiyor aradım sürekli oylıyorlar o sıradada tl gidiyor tabi içinde 25 tllik alşvrş ypma hkkı mı vardı szde kaç blmyorm onu harcayın markete gittiğinizde de bu kart indirim sağlıyor sdce money indirim etiketi olan ürünlerde onun dışında tıkla kazanda kullanamazsınz büyük ihtimal ben kullanamadım tanımlamıyolar oraya çünkü.

pırlantalar geri satıldığındaçok az para ediyormuş tak kullan daha iyi canım

annemide dün aramışlar tepsi kazandın demiş ama nerden arandığını bir türlü hatırlayamadı demekki buymuşş

kaç gündür yarışmalaraa hiç bakamıyorumm yaaa

Ruffles Türkiye ‏@RufflesTurkiye
Sorduğumuz sorunun doğru cevabını biliyor musun? O zaman acele et! Beşiktaş maçına #ENdirektbilet kazanma şansın hala devam ediyor!

4 gün önce blogdan kazandığım mac far setim geldi :124::124:

(bu arada bugüne kadar sevdiğim parfümlerden hediye olanlar haricinde hiçbir kozmetik yarışmasına girmemiştim ama mac far olunca hadi dedim katıl, şansa bak çıktı)

ayrıca sinomarin den iki kişilik sinema bileti kazananlardan biri benmişim, pnr kodlarım geldi :81:
belki bu akşam gideceğiz herifimle die hard 5 e :103:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…