Bayanlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) Bu bahsettiginiz gomgom a bende üye oldum da hediye nasıl geliyor ne yapmam gerek hiçbir bilgi vermedim de siteye nasıl ulaşıp yollayacaklar yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bayanlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) Bu bahsettiginiz gomgom a bende üye oldum da hediye nasıl geliyor ne yapmam gerek hiçbir bilgi vermedim de siteye nasıl ulaşıp yollayacaklar yardımcı olursanız çok sevinirim :)
ben yapmadım o gomgom şeysini ama burayı okuduğum için biliyorum ki(son 15-20 sayfada yazıyordur mutlaka, kızlar yazmışlardı çünkü, istersen biraz geriye git bak), adres bilgilerini siteye üye olduğunda vermen gerekiyor, ki sana hediyeni gönderebilsinler, yani büyük ihtimalle üyelik bilgilerini güncellemen gerekioyr!:114:
kızlar şey in arkadaşı okeyde bi yarışma yapmıs kazanana aşk duvar saati verio ama katılsammı bilemedim
https://www.facebook.com/clubokey/app_393763084042822
ben kstılmadım simdi eve gelince kargocu bişi falan der rezil olurum anneme:)bende katıldım ama inşallah çıkmaz ismim gözkmez ya
bugün mentos dan kazandım ama takip ettiği halde dm atamıyorum cevap ta yok ne bahtsızım
yeni mesaja girip mentosun adını gönderici yerine elle yazıp denedin mi?
Aynı soyadlardan kazannlar var yine
bugün anneme gomgom masaörtüsü gelmiş beyaz sıradan bşy ama yine de bir üyelik için iyi bir hediye bnm gibi doğru dürüst bşy kaznaamaynlara tesellibana gelmicek herhalde gelmedi gomgom.bir de yapıkredi oyuncağım gelmiş çok sevdim peluş kanatlı bşy ben anahtarlık gelir sanıyodum oyuncak yollamışlarçok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?