Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benimki gelmedi yaaa nasıl bişey yollamışlar çok merak ediyorum resim ekleyebilirmisinn:44:

bana da siyah geldi bugün üstünde çiçek dalları falan var
ablama da mavi gelmiş nevresim takımı gibi çizgiliiii
ama dışı naylon değil kızlar bildiğin kumaş her yeri güzel sofra bezi olur

bana da siyah geldi bugün üstünde çiçek dalları falan var
ablama da mavi gelmiş nevresim takımı gibi çizgiliiii
ama dışı naylon değil kızlar bildiğin kumaş her yeri güzel sofra bezi olur

yok canım ben yapıkrediden gelen ayıcıktan bahsediyodumm:26:

Ben de mentostan kazandım, dm atarken sorun olmadı hemen atabildim. Belki sistem hatasıdır. :) Mentosa da çok sevindim, çünkü sabahtan beri yazdım yazdım hiç rt yapmadılar yazdıklarımı, dedim gene çıkmıcak bana. :) Sonra bi baktım adım var çok sevindim. :) Anneciğim de eczacıbaşından kitap kazanmış, ama değişik bi kitap sanırım roman değil. :))

Kazanan herkese tebrik ederim ayrıcaa :))

danette den bende umutluydum hergün sürekli yaptım ama olmamış ..bilmiyorum dikkatinizi çektimi.. kazananlarda 3 tane sert soyadlı var..krispi dede 2 tane vardı..sinirlenmemek içen değil.. sürü halindeler mübarek..face hesapmıdır nedir

canım o buranın üyesiydi geçen gün silindi roselen o. farklı hesaplarla katılıyo sanırım

şansımızı artıralım diye tweet açtık yok anam orda gene hiçbşy yok biri dm atsın 2 aydır meraktayım nasıl oluyo adım etiketlensin yahu

bende kazanmışım bundan. acaba tek kişilik mi çift kişilik mi? hiç bi bilgi göremedim ben

çift kişilik olsaydı belirtirlerdi.. tektir bence...
ii gclr kızlar... yatın uykusuz kalmayın gece kuşları...

Günaydınlarrrrrrr dun bişeye katılamadım bugunde katılamıcam sanırım misafirim var öf görümcem bizde benim yerimede bol bol katılın

kızlar aranızda migros sanal market kullanan varmı çok rahat olduğunu duymuştum bir hocamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…