Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben keyifle ilgili resim yüklemiştim kazanmışım:) Dünde hediyelerim geldi 4 paket special ya orjinal boyları

cnm keyifle ilgili sonuçlar açıklandı mı.. ben sadece mutluluk kazananlarını görebiliorum..nerden baktın?

Arkadaşlar elimde markafoni 20 tl alt limitli 13,80 hesap var hemen kullanmak isteyenlere verebilirim(mastercard ile yapılınca geçerlidir)

Hipp e üye olmuştum oğluşum için hoşgeldin paketi geldi çook sevindim. Bu gidişle mamaya bisküviye hiç para vermeyeceğim galiba:)

anneme face adresimden ozon yagı kremi kazandım çok mutlu oldumkazandı dedi ama profilimde paylaşımda bişi demiyo, zaman tünelimde sade reklamı var bi sorun olurmu?bu kremi annem icin cok istiyorum saglık sorunları var.

Kızlar ben abimden ozon kreme katılmıştım ama kazndımmı kazanmadımmı bilmiorum yunus ismiyle kimse kazanmışmı bakarmısınız?

Şimdi baktım da bi blogtan kitap kazanmışım, dün de annem kitap kazanmıştı. Bugün kargo geldi Timaş yayınevinden kazandığım kitap geldi. Son zamanlarda şansım hep kitaplardan yana gidiyor. :) Kazanan herkese tebrikler bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…