Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

e-bebek ten prima ilk hediyem paketi var.baya ciddi şeyler vardı içinde tupper mama kabı filan..

Bana milupadan ilk kaşığım seti geldi hemde çok kez:)Kaşık koleksiyonu yapıcam yakında Hipp ten mama geldi , hero babyden geldi başkada bebeklerle alakalı birşey gelmedi. Baby star kilosunu falan sordu ama ondan gelmedi. Gelmesinde zaten bez değişikliği yapınca pişik oluyor bebişler. Milupa hamileyim setini gönderdi mi bilmiyorum iş adresimi vermiştim sonrada iş yerim taşındı. Bu arada Milupa PTT kargo ile çalışıyordu. Benim kargo 1,5 ay olmuş geleli sözde evde bulamamışlar kağıt bırakmışlar. Yalannnn ne kağıt ne birşey... PTT ye şikayet maili attım. 10 günde zor buldular kargoyu.Milupa artık yurt içi kargoyla çalışıyor.

Haribo'cular! Bugün Saat:15.00'da Facebook sayfamızda soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 10 kişiye sürpriz hediye paketi hediyemiz.

bakalım belki kazanırız

Hürriyet Kampüs
14 Şubat günü - Aşklarını haykırdılar, bizden iki kişilik yemek kazandılar:

Emine ÖZÇELİK AYCAN - Murat GÖREN-Gülay KORKMAZ... Sizleri arayacağız ve detayları konuşacağız. Tebrikler... O geceyi fotoğraflayıp bizlerle paylaşmayı unutmayın olur mu?

olleyyyy burdan kazanmışım acaba nerde olur yemek işi.Bide nasıl ulaşacaklar acaba bilgi vermedikki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…